Nazer Otomotiv yeni Peugeot 308’i tanıttı!

Bilim, Teknoloji

Gebze'nin lider otomotiv satış bayilerinden Nazer Otomotiv, yeni Peugeot 308 için Peugeot Nazer Otomotiv Şubesi’nde tanıtım gerçekleştirdi. Tanıtıma vatandaşların ve basının ilgisi oldukça yoğundu.

“RAKİPLERİNDEN BİR ADIM ÖNDE BİR ARAÇ”

Tanıtımda muhabirimizin sorularını yanıtlayan Nazer Otomotiv Peugeot’un Müdürü Serkan Yılmaz aracın sınıfında bir numara olduğunu belirterek, ”308 C hatchback sınıfında kendini ispat etmiş bir araçtı. Özellikle yol tutuşunu müşterilerimiz çok beğeniyordu. Yenilenen kasasıyla artık teknolojiyi de kullanmaya başladı” ifadelerini kullandı. Ayrıca kullanılan teknolojiyle otomobilin kendi sınıfında lider konuma geldiğini belirten Yılmaz, “Yalnız Türkiye değil Avrupa’da da 308 c hatchback sınıfında en yüksek teknolojiye sahip araçtır. Kendine has yenilikleriyle rakiplerinden bir adım önde bir araç. Biz çok umutluyuz 308’in Avrupa tanıtımı yaklaşık 10 ay önce yapıldı. Ülkemize maalesef yeni geliyor. Ülkemizde çok başarılı olacağını düşünüyorum” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN ÇOK HOŞUNA GİTTİ”

Ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan Nazer Otomotiv Genel Müdürü Aykut Pektekin aracın müşteriler tarafından çok beğenildiğini ifade ederek, “Peguot bir atılım yaptı kendi sınıfında yeni bir adım. Arabayı öyle güzel beslemişler ki müşterilerimizin çok hoşuna gitti” dedi. Aynı zamanda 308 modelinin tam bir fiyat, performans aracı olduğunu dile getiren Pektekin, “ Otomobilde en iyi teknoloji kullanılmış durumda. Ayrıca otomobilin muhteşem bir sürüş deneyimi, yol tutuşu var. Fiyat, performans olarak karşılığını veren bir araba. Herkesi bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

YENİ ASLAN LOGOSU İLK DEFA KULLANILDI

775 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında satışa sunulan yeni Peugeot 308 modelinin özellikleriyse şu şekilde; Yeni aslan logosunun ilk defa kullanıldığı Yeni Peugeot 308, EAT8 otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu 130 HP’lik 3 silindirli turbo beslemeli 1.2 PureTech motor ile Active Prime, Allure ve GT adı verilen 3 ayrı donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.