Gebzeliler GESMEK kurslarına koşuyor

EĞİTİM

23 Eylül tarihinde sona erecek olan GESMEK yeni dönem kurs kayıtları devam ediyor. Bu yıl 45 farklı branşta her zamanki gibi ücretsiz eğitimlerin verileceği GESMEK’e büyük ilgi gösteren Gebzeliler ücretsiz kurslara kaydını yaptırıyor.

45 FARKLI BRANŞ VAR

Gebzelilerin senelerdir rağbet ettiği GESMEK’te yeni dönem kayıtları devam ediyor. Gebze Belediyesi’nin markalaşan ücretsiz eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’te kayıtlar ilgi görmeye devam ediyor. Her yıl 7’den 70’e binlerce Gebzeliye meslek ve hüner kazandıran GESMEK’te 2022-2023 eğitim yılında 45 farklı branşta eğitim verilecek. 23 Eylül tarihinde sona erecek olan kayıtlar GESMEK merkezine giden Gebzeliler, ilgi alanlarına uygun olarak seçtikleri kurslara kaydını yaptırıyor.

KURSLAR TAMAMEN ÜCRETSİZ

Herhangi bir ücretin talep edilmediği GESMEK’e kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 1 adet fotoğraf, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet ikametgah senediyle merkeze başvurarak kayıtlarını yaptırabiliyor. Gaziler, İstasyon, Yenikent, Adem Yavuz ve Beylikbağı mahallerinde bulunan kurs merkezlerinde de başvuruların alındığı GESMEK kurslarına ilişkin detaylı bilgi 0 262 644 33 78 numaralı telefondan öğrenilebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.