Türk Eğitim Derneği ve Marmara Bilge okullarından eğitim ortaklığı

EĞİTİM

Kurumsal Eğitim Danışmanlığı verilmek üzere Marmara Bilge Okulları ile Türk Eğitim Derneği arasında geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı.

Kurumsal Eğitim Danışmanlığı verilmek üzere Marmara Bilge Okulları ile Türk Eğitim Derneği arasında geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı. Türk Eğitim Derneği, kurumsal değerlerinin ülke genelinde yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla mevcut okullar için Türk Eğitim Derneği akreditasyon ve danışmanlık hizmetlerini öneriyor. Bu kapsamda Darıca’nın nitelikli eğitim kurumlarından Marmara Bilge Okulları ile eğitim danışmanlığı için iş birliğine gidilirken hep beraber eğitim için çalışacaklar. Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt’un katılımıyla düzenlenen basın toplantısı Viaport AVM’de gerçekleştirildi. Toplantıya basın mensupları ilgi gösterirken toplantıya Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt “Eğitim için güzel bir beraberliğe imza atıyoruz. Çağdaş eğitim anlayışımızla beraber güzel bir döneme merhaba dedik. Öğrencilerimize faydalı olmak onlar için daha iyisini yapma felsefemizle yeni eğitim döneminde de hep beraber çalışacağız” şeklinde konuştu.

“ÖNCE İYİ İNSAN OLMAK GEREK”

Toplantıda söz alan Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ise “Her şeyden önce notlarıyla, aldığı derecelerle anılan bir öğrenci yerine iyi bir insan yetiştirmek birinci vazifemiz. Önce iyi insan olmak önemli hayatta. Hayatın sırf notlarla anılmadığı bir eğitim felsefesi oluşturmak lazım. Her şeyi öğrencinin aldığı ya da alacağı notlarla kurmamak gerekir. Bu kapsamda öncelikle iyi insan modelini oluşturmak için kolları sıvadık, çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.