AKKUŞ: GECE UYUMADAN GÜNDÜZ OTURMADAN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Genel

10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan MHP Çayırova ilçe teşkilatı MHP’nin 2023 seçimlerinden başarı ile çıkacağını, bir dönem daha Cumhur ittifakının adayının Cumhurbaşkanı olacağını söylediler.

MHP Çayırova ilçe teşkilatı Şahin Medya Grubu ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Kâşif Şahinkesen ve yazı ailemizle bir araya gelen MHP’li yöneticiler 2023 seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail akkuş ile birlikte MHP’li ilçe yöneticilerinin büyük bir bölümü de ziyarete iştirak etti. Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Kâşif Şahinkesen konuklarına grubumuzun genel yapılanması ve çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. Nazik ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe başkanı Akkuş ve yöneticilere teşekkür etti.

MHP Çayırova ilçe başkanı İsmail Akkuş ziyarette, “Bizler üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Varlığını milletin bekasına ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne adayan tarihin üzerimize yüklediği görevlerle bekamıza karşı tehditleri bertaraf edecek başta partimizin ve Cumhur ittifakımızın kutlu misyonuyla aşkla ve şevkle anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

AKKUŞ, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ BAŞARILI OLACAĞIZ

Akkuş şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölgesinde güç sahibi olmasını küresel meselelerde söz sahibi olmasını sindiremeyen günümüzde gayet olduğu gibi farklı isimlerle fakat aydı hedeflerle karşımıza çıkmaktadırlar. Ülkemizin ve yaşadığımız şehrin çıkarlarını günlük siyasete alet etmeden milli meselelerdeki duruşumuz her zaman aynı olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle dünyada ve bölgemizde yaşanan olağanüstü durumlar dahil istikrarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Çayırova’nın birleştirici gücü olmak, yeni bir heyecan, umutsuz insanlarımıza umut olmak ve ticari, sosyal, ekonomik anlamda Çayırova’ya yeni bir soluk katmak için çok çalışıyoruz. Türkiye’nin ve bölgemizin istikrarını sürdürebilmesi için gece uyumadan, gündüz oturmadan üreten ve kendini yenileyen dinamik bir ilçe teşkilatımız var. Çayırova’nın hak hukuk ve menfaatlerini her alanda savunmaya ilçemiz halkı için sormaya-sorgulamaya-hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

ŞAHİNKESEN: STK’LAR ÇOK ÖNEMLİ

Şahin Medya Grup Yönetim Kurulu başkanımız Kâşif Şahinkesen’de bir ilçenin gelişmesi ve kalkınması için STK’ların önemine değinerek tüm siyasi partilerin STK yapılanmalarına destek vermeleri gerektiğini söyledi. Şahinkesen, STK’ların siyasi yapılanmalar ile birlikte bulundukları yerleşim biriminin sorunlarının çözümünde büyük destek ve güç oluşturduğunun altını çizdi. Kâşif Şahinkesen şöyle konuştu, “Hepimizin amacı yaşadığımız bu kente ve ülkemize hizmet etmek. Taviz vermediğimiz ortak bir noktamız var. Vatanımız ve bayrağımız. Türkiye’nin daha güçlü olması için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekir. Biz Grup olarak Vatan, Bayrak, hizmet üçleminden asla vazgeçmeyerek yolumuza devam edeceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.