BALIK TEZGÂHLARI ŞENLENDİ

Genel

Denizlerde av yasağının kalkmasıyla birlikte balık tezgâhları yeniden şenlenmeye başladı. Gebze Kent Meydanında bulunan Kardeşler Balıkçılık her zaman olduğu gibi yeni sezona da iddialı girerken Gebzeli balık severlerden şimdiden ilgi görmeye başladı.

GEBZELİLER BOL BOL YEMELİ

Denizlerde yaklaşık altı aylık aradan sonra özlem sona erdi. Balık tezgâhları yeniden dolmaya başladı. Bizler de Gebze Kent Meydanında uzun zamandır hizmet veren Kardeşler Balıkçılık tezgahlarına konuk olduk. Kardeşler Balıkçılık işletmecilerinden Nesim Bakışlı, yeni sezondan umutlu olduklarını söyleyerek Gebzelileri balık yemeye davet etti. Bakışlı, “Yeni sezona Bismillah dedik. Senelerdir burada hizmetteyiz, inşallah güzel bir dönem bizleri bekliyor, balıklarımız hazır” dedi.

TAVUKTAN DAHA UCUZ OLACAK

Kardeşler Balıkçılık işletmecilerinden Nesim Bakışlı, “Palamut ve hamsi dönemi. Gebzeliler tüketmeli, Palamut’un tanesi 40 TL. İstavrit’in kilosu 60, hamsinin ise 50 TL. Bu fiyatlar düşecektir, tavuktan daha ucuza balık olacak diye düşünüyorum. Gebzelilere tavsiyem her derde deva, bol vitaminli balıklarda tüketmeleri. Bizler aynı zamanda burada pişiriyoruz, arzu edenler burada yiyebilir. Çok umutlu başladık, Allah hayırlısını nasip etsin, Gebzelileri bekliyoruz, balık bol olacak” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.