Bu kadar israf ayıp değil mi?

Genel

Gebze Mustafa Paşa Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerindeki görüntü görenleri şaşkına çevirdi. Çöp konteyneri üzerine bırakılan ekmekler vatandaşları şaşırtırken hiç yenmemiş onlarca ekmeğin öylece bırakılması vatandaşlara “Bu kadar ekmek israfı hem ayıp hem de günah” yorumunu yaptırdı.

“HEM GÜNAH HEM AYIP”

Gebze Mustafa Paşa Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bir çöp konteynerine bırakılmış ekmekler Gebzelilerin tepkisine neden oldu. Çöp konteyneri üzerine bırakılan ekmekler vatandaşları şaşırtırken hiç yenmemiş onlarca ekmeğin öylece bırakılması vatandaşlara “Bu kadar ekmek israfı hem ayıp hem de günah” yorumunu yaptırdı. Konteyner üzerine bırakılan ekmekler, tepki çekerken israf edilmiş ekmeklerin öylece bırakılması görenler tarafından ayıplandı.

“EKMEK BİZİM KUTSALIMIZ”

Tabloyu gören vatandaşlar, “Hesap ettiğinizde ekmeğin ekonomik olarak değeri çok yüksek. Eğer siz bir yıldaki ekmek israfını yapmasaydınız çocuğunuzun neredeyse 1 aylık okul masrafı ve ya orta halli bir ev kiranızı çıkarabilirdiniz, bunca ekmeğin böyle atılması çok ayıp, çok da günah. Ekmeği zor alanlar, zor bulanlar var. Böyle savrukluk olmaz, ekmek bizim kutsalımız” yorumunu yaparak bu görüntülere imza atanları kınadıklarını ifade ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.