Çavuşzade Derneği boğaz turu yaptı

Genel

Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, hafta sonu organize edilen boğaz turunda bir araya geldi.

Üsküdar Valide Sultan Gemisi’yle gerçekleşen boğaz turuna; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz’ın yanı sıra; dernek yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri, aileler ve Aksaray Üniversitesinden özel olarak davet edilen öğrenciler katıldı.

BAŞKAN EMİN TEŞEKKÜR ETTİ

Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Emin, dernek olarak bu tür etkinliklere büyük önem verdiklerini söylerken, gemiyi tahsis eden Üsküdar belediye Başkanı Hikmet Türkmen ve kendilerini gezide yalnız bırakmayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz’a ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Başkan Emin sözlerine şöyle devam etti, “ Sürmene Çavuşzade Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bugün burada gerçekleştirimiz boğaz turunda yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu etkinlerimiz ara vermeden devam edecek. Dernek olarak bir sonraki etkinliğimizde şehit ailesi çocukları, engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklara gezi düzenlemek var. Önümüzdeki günlerde program tam olarak netleşince açılacağız. ’dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.