Duraklar ana baba günü

Genel

Okulların açılmasıyla otobüs durakları özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük yoğunluk yaşıyor. Sabah saatlerinde okula gitmek için evlerinden çıkan öğrenciler, otobüs duraklarına akın ederken kalabalık görüntülere de imza atıyorlar, duraklarda sabah saatlerinde kalabalık anlar yaşanıyor.

Sabah saatlerinde okula gitmek için evlerinden çıkan öğrenciler, otobüs duraklarına akın ederken kalabalık görüntülere de imza atıyorlar, duraklarda sabah saatlerinde kalabalık anlar yaşanıyor.

KALABALIK GÖRÜNTÜLER VAR

Okullar geçen hafta açıldı. Durum böyle olunca da öğrencilerin okul mesaisi yeniden başladı. Okulların açılmasıyla otobüs durakları özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük yoğunluk yaşıyor. Sabah saatlerinde okula gitmek için evlerinden çıkan öğrenciler, otobüs duraklarına akın ederken kalabalık görüntülere de imza atıyorlar, duraklarda sabah saatlerinde izdiham yaşanırken otobüslerde de deyim yerindeyse iğne atsanız yere düşmeyecek anlar yaşanıyor.

OTOBÜS BEKLEMEKTEN ŞİKÂYETÇİLER

Gebze’deki duraklarda sabah saatlerinde otobüs bekleyen öğrenciler, bazı otobüslerin saatinden gelmemesinden şikâyet ederken okula yetişmek adına erkenden yola düştüklerini ifade ediyorlar. Öğrenciler, yeni eğitim öğretim döneminin güzel geçmesini dilerken “Otobüsler konusunda bir isteğimiz olacak, yoğunluk yaşanıyor ve çoğunlukla ayakta seyahat ediyoruz, bu da çok önemli değil ama otobüs saatlerinin belli standardı olmalı, bazen çok bekliyoruz” yorumunu yapıyorlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.