GAZETEMİZ 14 YAŞINDA!

Genel

Şahin Şirketler Grubu ve Şahin Medya bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

1 Mart 2010 tarihinde Gebze Hedef Gazetesi olarak yayın hayatına başlayan, 
Şahin Medya Grup Bünyesine geçtikten sonra Mavi Marmara Gazetesi olarak yayın 
hayatına devam eden gazetemiz bugün 14. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Şahin Şirketler
grubu ve Şahin Medya bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

“Tarafsız haberin doğru adresi” sloganı ile Kocaeli’nin ve bölgemizin nabzını tutarak günlük gazete ve internet sitesi ile birlikte onlarca haberi okurları ile buluşturan Mavi Marmara Gazetesi yeni atılımları ile yeni dönemde de okurlarına hizmet sunmaya devam edecek.
Okurları ile bütünleşen takıntılı, önyargılı ve nefret dilini kullanmadan günün gelişen gelişmelerini objektif bir şekilde yayınlayan Mavi Marmara Gazetesi bu tarzından ve duruşundan ödün vermeden yeni dönemde de yayın hayatına aynı ilkelerle devam edecek. İlk adımız olan Gebze Hedef Gazetesi ’de www.gebzehedefgazetesi.com adresinden okurları ile buluşmaya devam edecek. 
50. YAŞIMIZI KUTLUYORUZ
Tam 50 yıl önce temelleri atılan Şahin Şirketler Grubu ve bünyesinde bulunan Şahin Medya, mayıs ayı içerisinde 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak.
Şahin Şirketler Grubu Yönetim Başkanı Kâşif Şahinkesen, “Çalışanları, işçisiyle ve iş ortaklarıyla birbirine bağlı, katma değerli ürünleriyle topluma ve bölgemize değer yaratan çok büyük bir aile olduk. Aile kavramı değerlerimizin temelini oluşturmaktadır. Çıkıştığımız bu uzun soluklu yolda birinci önceliğimiz toplumsal faydalar sağlamak, bulunduğumuz kentte katkı sunmak oldu. Yarım asırlık bu süreçte markamıza ve şirketimize katkı sağlayan en üst düzeydeki yöneticisinden, tüm kademelerde emek vermiş çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mayıs Ayı’nın ilk haftasında 50. Yıl coşkumuzu yaşayacak ve bunu hep birlikte kutlayacağız. 50. yıl kutlamalarımız için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.