Gaziler günü anma komitesi toplandı

Genel

 Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit başkanlığında, 19 Eylül Gaziler Günü Anma komitesi toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

 Toplantıya Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ‘in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Askerlik Şubesi Başkan V. Kd. Bçvş. Murat Kara, İlçe Müftüsü Mahmut Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir ve İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara katıldı.

EKSİKSİZ OLSUN TALİMATI

Kaymakam Özyiğit “Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, hayatta kalanları hatırlamak ve sorunları ile yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur” diyerek tören için gerekli tüm hazırlıkların ilgili kurumlar tarafından eksiksiz olarak yapılması talimatını verdi.

Gerçekleştirilen toplantıda Kutlama Komitesi tarafından program akışının belirlenmesinin ardından gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.