“Gece gündüz mahallelilerimin yanındayım”

Genel

Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş gazetemize açıklamalarda bulundu

Arkadaşımız Refik Sıla Güvenç, Gebze’deki muhtarların sesi oluyor. Güvenç, Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş’ı ziyaret ederek mahallenin artılarını, eksilerini ve mahallenin durumunu Muhtar Altıntaş ile sizler için konuştu ve ortaya keyifli bir söyleşi çıkmış oldu.

“YENİ MUHTARLIK BİNAMIZ YAPILDI”

31 Mart 2019 seçimleri sonrasında göreve başladığını kaydeden Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş “Göreve mahallelilerimin desteğiyle geldik. Bugüne birçok muhtarımız mahallede hizmet verdi. Bugüne kadar muhtarlık binamız yoktu, biz bu işi çözdük emeği geçenlere teşekkür ederim. Bizler bugüne kadar dört adet park talep etmişiz, bunlar yapıldı, diğer ihtiyaç olan yerler için de park talebimiz var, bekliyoruz. Hizmet etmeye çalışıyoruz. Mahallemizin cadde ve sokakları her gün temizleniyor, ekiplerimiz çalışıyor. Çöp konteynerleri talebimiz var, her gün çalışıyoruz” dedi.

“PARKLARIMIZA KAMERA TAKILMASI GEREK”

Sözlerine devam eden Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş, “Parklarımız temiz, güzel durumda. Bazı yerler için aydınlatma istemiştik, tamamlandı. 50000 nüfusumuz var. Yapacaklarımız var, istediklerimiz var, beklentilerimiz de var. Postanemiz kentsel dönüşüm nedeniyle yıkıldı, yeni bir postane için çalışmalarımız var. Halk ekmek büfesi istedik, kent kart dolum makinesi talep ettik, bekliyoruz, inşallah olacak. Eksiklerimiz yok değil, talep ediyoruz, parklara kamera istedik, halen bekliyoruz, parklara güvenlik açısından kamera şart” diye konuştu.

“SAĞLIK OCAĞIMIZ YETERSİZ, YENİLENMESİ ŞART”

Emniyet Müdürlüğümüz aradığımızda geliyorlar. Parklara kamera takılsa çok daha güzel olacak. Dile getirdik belediye başkanımız bize yardımcı olacağını kaydetmişti, buradan tekrar çağrıda bulunmuş olayım. Gebze’deki muhtarlık binalarımıza da kamera talebimiz oldu. Sağlık ocağımız ne yazık ki çok yetersiz. 8 doktorumuz var, her hekim 4000 hastaya bakıyor, çok zor durumda kalıyorlar, Osman Yılmaz Mahallesinin bir bölümü de bizim sağlık ocağına geliyor. Orhangazi İlk Okulunun oradaki yere bir sağlık ocağı için uğraşıyoruz, sağlık ocağı eksiğimizin kapanması gerekiyor” dedi.

“BİZLERİN SESİ OLDUNUZ, TEŞEKKÜR EDERİM”

“Elimizden geldiği kadar vatandaş için çalışıyoruz” diyen Muhtar Altıntaş, “Ben iyi kötü her günde mahallelimin yanındayım, vatandaşlarımızın isteklerini yetkililere ulaştırıyoruz. Sizlere de teşekkür ediyorum, bizim sesimiz oldunuz. Mavi Marmara Gazetesine teşekkür ediyorum. Yeni Bağdat Caddesi Kirazpınardan beri Trafo meydanına kadar ışıklandırılmış elektrik telleri altına alınmış ama benim mahalleme başlandığında Trafo’dan Beylikbağı dereye kadar indiğinde elektrik telleri yer üstünde ve aydınlatmamız yok, bunun artık yapılmasını bekliyoruz, çağrıda bulunuyoruz” ifadesini kullandı.

“KOVİD DÖNEMİNDE OLAĞANÜSTÜ ÇALIŞTIK”

Muhtar Altıntaş, tam kapanma dönemlerinde bile, gece gündüz mahalleli için çaba sarf ettiğini söylerken “Telefonum gece gündüz açık. Salgın döneminde hasta olan oldu, ilacı biten oldu, derdi olan oldu, sıkıntısı olan oldu, yaşlılarımız var, bizler 24 saat görevimizin başındayız. Sizler de bizim mahallemizde oturan bir insansınız. Vatandaşlarımız bizleri sevdiyse ne mutlu bana. Ben de onları seviyorum. İletişim çok önemli, kimseyi ayırmadan herkese derman olmaya çalışıyoruz. Gelecek dönemlerde, onlar benle yürümek isterse devam etmek isterse ben de aynı şekilde isterim” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.