HAKAN AVCI AİLEMİZE KATILDI

Genel

Bölgemiz ’in basın ve medya dünyasında önemli isimlerden birisi olan Gazeteci Hakan Avcı bugünden itibaren bünyemize katıldı. Avcı aktif olarak yine haberleri, röportaj ve köşe yazıları ile basın dünyasının içerisinde yer alacak.

Gazetecilik mesleğinde otorite isimlerden birisi olarak kabul edilen Hakan avcı aktif gazetecilik yaşamına bir dönem ara vermişti. Uzun süren bir ayrılık döneminin ardından yeni yayın hayatına başlayan Mavi Marmara Gazetesi ve Şahin Medya grup bünyesinde görevine başladı. Hakan Avcı’ya hoş geldin diyor, grubumuza güç katacağına inanıyoruz.
Hakan Avcı Kimdir?
Aslen Sivas’lı olan Hakan Avcı ulusal ve yerel basın’da uzun bir süre görev yaptı. Mesleğe Sivas’ta yerel bir gazetede adım atan Hakan avcı dönem içerisinde a.a, Günaydın Grubu, İHA bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 2000’yi yılların başında bölgemizde görev yapan Hakan Avcı bu dönem içerisinde aktif olarak Gazetecilik/yazarlık dönemini sürdürdü. Son bir kaç yıldan bu yana aktif gazeteciliğe son veren Hakan Avcı önümüzdeki günlerde baskısı yapılacak üç kitabın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. “78’den 2 Temmuz’a”, “Bizim sokak” ve yine şiirlerini derlediği “bal gözlüm” sıra ile okurlarının beğenisine sunacak. Hakan Avcı evli ve üç çocuk babasıdır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.