İYİ PARTİ ÇAYIROVA'DA İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

Genel

İYİ PARTİ Çayırova ilçe kongresi yapıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı toplantı ’da gelecek için mesajlar veren ilçe başkanı Bayrak, “2023 seçimleri zaferle sonuçlanacak. Bütün gücümüzle çalışacağız. Bu kongre İYİ Partinin muhalefetteki son ilçe kongresi olacak” dedi.

İYİ PARTİ Çayırova ilçe kongresi yapıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı toplantı ’da gelecek için mesajlar veren ilçe başkanı Bayrak, “2023 seçimleri zaferle sonuçlanacak. Bütün gücümüzle çalışacağız. Bu kongre İYİ Partinin muhalefetteki son ilçe kongresi olacak” dedi.

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nın 3.Olağan İlçe Kongresi bugün gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede tek aday ve tek listeli yapıldı. Kongrede mevcut ilçe başkanı İlhami Bayrak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Gebze ilçe kongresinin ardından İYİ Parti Çayırova kongresi bugün gerçekleşti. Mevcut İlçe Başkan İlhami Bayrak tek aday olarak girdiği kongre Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. İYİ Parti Çayırova kongresi sonucunda 33 Asil Yönetim Kurulu Üyesi ve 26 il delegesi belirlendi. Kongreye İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kurucular kurulu üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak Çayırova’da bulunan siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte üyeler yoğun katılım gösterdi.

BAYRAK NELER SÖYLEDİ: Çayırova İlçe başkanlığı görevine atanmasının ardından seçilerek gelen İlhami Bayrak yönetimine parti üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Tarih bize büyük bir görev ve sorumluluk yüklüyor. Biz sorumluluğumuzun ve tarihi görevimizin farkındayız. İyiler hareketi olarak iktidar yürüyüşümüze başladık. Salonda bulunan herkese şunu söylemek istiyorum. Bu bizim muhalefette son kongremiz olacak. Bundan sonraki kongremizi iktidar zaferini taçlandırmak için yapacağız” dedi.

ŞANBAZ NE DEDİ: Karanlığın en çok olduğu zaman, aydınlığa en yakın zamandır. Kurulduğu günden bu yana her geçen gün Aziz Milletimizin büyük teveccühünü kazanan partimiz iktidara emin adımlarla yürüyor. Pazar Günü Çayırova’da yaptığımız bu kongrede gördüğümüz fotoğraf insanlarımızın artık mevcut iktidardan bıkıp usandığının fotoğrafıdır. Katılan ve bize güç veren herkese teşekkür ediyorum. İktidar yürüyüşümüz başladı.

DURMUŞ: “HESAP VERECEKLER” Türkiye’nin sürekli yoksullaştığının altını çizen İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi Kocaeli eski milletvekili Cumali Durmuş konuşmasında iktidarın halkı sürekli yoksullaştırdığına vurgu yaparak başladı. Adaletin siyasallaştığına, ekonominin halkı yoksulluk ve sefalete sürüklemek üzere kurulduğuna atıfta bulunan Durmuş, “Yaptıkların her şeyin hesabını soracağız. İYİ parti sistemin değil halkın partisidir. İYİ Parti kimseden icazet almadan iktidar yürüyüşünü devam ettiriyor. Türkiye’nin kaynaklarının sadece yüzde onluk bölümünü halkına kullanan bu iktidar milyonlarca insanı açlık ve sefaletin pençesinde bırakıyor. Az kaldı bu süreç sona erecek. Salonda gördüğümüz bu manzara bize şimdiden bunların gidişini müjdeliyor” şeklinde konuştu.

TÜRKKAN: GENÇLER ÖZGÜRLÜK İSTİYOR: İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuşmasına gençlere mesajlar vererek başladı. Türkkan, “Gençlerimiz özgürlük istiyor. Demokrasi istiyor. Biz insan haklarına saygılı bir özgürlük, gençlerimizin doyasıya yaşayacağı demokratik bir ortam oluşturacağız. Genç nüfusumuzun göç etmesini engelleyeceğiz. Üzerimde hem siyasi hem de ekonomik yönden baskı var. Bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Tek bir adım geri atarsam namerdim. Sabırlı olun bunların hesap vermesi için sadece yedi ay kaldı. Bu aylar bittiği zaman sandık kurulacak ve bunlar önce o sandıkta hesap verecek, halk hesabını soracak, sonra adaletten kaçamayacaklar” dedi.

İYİ Parti’nin ilçe kongresine bölgemizde bulunan İYİ Parti ilçe başkanlarının yanı sıra Cumartesi günü yeniden Gebze ilçe başkanlığı görevine seçilen Burak Uluköylü ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eriş, DEVA Partisi Çayırova ilçe Başkanı Mehmet Saraç, İYİ Parti’nin Çayırova’da iki dönem başkanlığını yapan Mehmet Şeref Uzunal, Beyler Sevindik katıldı. Tüm siyasiler ilçenin kurucu başkan ve bu görevde bulunan başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve katılan siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

ÇAYIROVA’NIN YENİ YÖNETİMİ

İlhami Bayrak (Başkan), Adnan Çavuşoğlu, Ahmet Bilici, Atilla Musaoğlu, Aydın Özmalkoç, Ayfer Susam, Aysel Aydın, Bilal Akif Aydın, Binnur Akın, Burak Kılıç, Celal Karadağ, Cengiz Yılmaz, Elife Yılmaz Torun, Engin Yaşar, Ersin Söğüt, Fatma Kızak, Fuat Çalışır, Gözde Yılmazer, Gülşah Sırtbaş, Halim Terzi, İlhami Aktaş, İsmail Delice, Kader Aras, Mustafa Köylü, Naki Türkdoğan, Özkan Sır, Savaş Sırtbaş, Serdar Güngör, Taner Kemah, Tümay Hünkaroğlu, Ümit Yaşar Ünal, Yahya Aktaş, Yılmaz Beşiroğlu

İL KONGRESİNDE OY KULLANACAK İL DELEGELERİ

İlhami Bayrak, Necati Apaydın, Abdülhamit Çelik, Adnan Çavuşoğlu, Aşır Atik, Aydın Özmalkoç, Beyler Sevindik, Binnur Akın, Medet Polat, Celal Karadağ, Cengiz Yılmaz, Deniz Kolo, Elife Yılmaz Torun, Engin Yaşar, Fatma Kızak, Gözde Yılmazer, Gülşah Sırtbaş, Halim Terzi, Kader Aras, Mehmet Şeref Uzunal, Naki Türkdoğan, Serdal Güngör, Şerif Aktaş, Savaş Sırtbaş, Tümay Hünkakoğlu, Yılmaz Beşiroğlu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.