Kırklareli Valisi Bilgin'den Kurban Bayramı mesajı

Genel

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Osman Bilgin, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramların geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ olduğunu bildirdi.

Vali Bilgin, mesajında, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlendiğini, birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiğini belirtti.

Kurban Bayramı'nın insanların hem kendisine hem de çevresine karşı sorumluluklarının farkına varmasını sağladığını aktaran Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kurban Bayramı, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri barındırmaktadır. Fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, manevi duyguların yoğunlaştığı bu günlerde yardımsever halkımızın, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Bayramlarımızın milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmesi temennisiyle vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimizi ve ailelerini minnet ve şükranla anıyorum. Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim."



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.