Marmaray’da hafta sonu yoğunluğu

Genel

Gebze-Halkalı parkurunda hizmet veren Marmaray, hafta içi gece 00.00’a kadar hizmet verirken hafta sonlarında ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada seferlerin 01.30’a kadar uzatıldığı açıklanmıştı.

“SAHİDEN BÜYÜK BİR NİMET”

Vatandaşların büyük ilgisini gören Marmaray’da hafta sonu büyük yoğunluk yaşanırken Gebze istikametine giden vatandaşlar son sefere kadar seferlere büyük rağbet gösterdi. Güvenlik görevlilerinin ve personelin vatandaşlara son derece yardımcı olduğu Marmaray’da oldukça rahat şekilde seyahat eden vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti. Gebzeli vatandaşlar, “Ulaşım son derece rahat ve konforlu. Personeller inanılmaz derecede yardımcı oluyor. Çok kolay şekilde seyahat ediyor, ulaşım yapıyoruz. Marmaray sahiden bizler için büyük bir nimet” yorumunda bulundular.

“SON DERECE MEMNUZ KALIYORUZ”

Hafta sonları sefer saatlerinin uzatılmasını da memnuniyetle karşılayan Gebzeliler, “Hafta sonu malum gittiğimiz yerler oluyor. Sefer saatlerinin uzatılması çok doğru karar. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan geçtiğimiz günlerde böyle bir karar çıkmıştı. Çok memnun edici bir gelişme, çok daha güzel oldu. İstediğimiz noktadan Gebze’ye kadar hızlı, rahat ve sorunsuz şekilde ulaşım sağlıyoruz. Araçların içerisi son derece rahat, temiz ve bakımlı. Çok teşekkür ediyoruz. Personeller son derece yardımcı oluyor, böyle bir hizmetten memnunuz” şeklinde konuştular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.