"ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, ALANIMIZDA EN İYİSİYİZ"

Genel

Marmara bölgesinde faaliyetlerini yürüten ve verdikleri kaliteli hizmetle dikkati çeken Ezel Mercedes Özel Servis’in sahibi Murat Kaymak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

1994 yılından bu yana kaporta boya, döşeme, mekanik alanlarda hasarlı ticari araçlar konusunda hizmet vermekte olan Ezel Mercedes Özel Servis, profesyonel ve seçkin kadrosuyla verdiği kaliteli hizmetle firmaların bir numaralı tercihi haline gelmiş durumda. Sultan Orhan Mahallesi, Gebze Oto Sanayi Sitesi B3 Blok No:2 adresinde bulunan Ezel Mercedes Özel Servis’in sahibi Murat Kaymak, başarılarının altında yatan sırrı gazetemize anlattı.

“YETKİLİ SERVİSLERDE DAHİ BULAMAYACAĞINIZ USTALAR BİZLERLE ÇALIŞIYOR”

1994 yılında sıfırdan mesleğe başladığını ifade eden Kaymak, “8 yıl kalfalık ve ustalık dönemim oldu. Daha sonra Marmara bölgesine geldim. 15 yıldır bu bölgede aile şirketimizin bünyesindeki 2 şubemizle hizmet vermekteyiz. Günlük 10 araç teslim etme kapasitemiz var. Marmara bölgesinin tamamında hizmet vermeye devam ediyoruz. Marmara bölgesinin önde gelen, en iyi firmalarıyla çalışmaktayız. Branşımız ağır vasıta ticari araçlar. Ezel Mercedes Özel Servis olarak profesyonel ve seçkin kadromuzla fark yaratıyoruz. Yetkili servislerde dahi bulamayacağınız ustalar bizlerle çalışıyor” dedi. 

“HER MARKA ARAÇTAN ANLAYAN USTALARIMIZ MEVCUT”

Yalnızca Mercedes marka araçlara değil, diğer marka ağır vasıta araçlarına da hizmet verdiklerini ancak binek araç servisi olmadığını belirten Kaymak, “Her marka araçtan anlayan ustalarımız mevcut. Tabi ki asıl uzman olduğumuz marka Mercedes” şeklinde konuştu.

“HİZMET VE ÜRÜN KALİTESİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ”

Müşterilerinin aldıkları hizmetlerden oldukça memnun olduğunu dile getiren Kaymak, “Müşteri memnuniyeti oranımız çok yüksek. Çırağımızdan, ustamıza kadar önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Güler yüz ve hoş görülü davranışlarımız ve kaliteli hizmetimiz sebebiyle, müşterilerimiz sağ olsunlar bizleri tercih ediyorlar. Yaptığımız hizmetin uzun ömürlü olması için en kaliteli malzemelerle işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hizmet ve ürün kalitesinden asla taviz vermiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İŞİMİZİ ÖZENLE VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE YAPIYORUZ”

Muhabirimizin, “İnsanlar neden Ezel Mercedes Özel Servis’i tercih etmeli?” sorunu da cevaplayan Kaymak, “İşimizi özenle ve profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Pandemi döneminde dahi, gerekli izin belgelerini alarak çalışmalarımız sürdürdük. Müşterilerimizi mağdur etmemeye özen gösterdik. Özellikle ticari araçlarla çalıştığımız için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet verme gayretindeyiz. Sonuçta bu araçların uzun süre yatması, maddi kayba sebebiyet verir. Biz de Ezel Mercedes Özel Servis olarak müşterimizin herhangi bir maddi kayıp yaşamaması için işlemlerimizi olabilecek en hızlı ve kalitede seviyede gerçekleştiriyoruz. Bölgemizin önde gelen, en iyi ve kurumsal firmalarının bizleri tercih etmesinin en büyük sebeplerinden biri de hizmetimizi 7 kişilik usta kadromuzla son derece hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirmemiz olduğunu söyleyebilirim” yanıtını verdi.

“KAPASİTEMİZİ DAHA DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

Kullanılan malzemeden, yapılan işçiliğe kadar tüm hizmetlerinin garanti kapsamında olduğunu belirten Kaymak, firma olarak bundan sonraki hedeflerini ise şu şekilde anlattı: “Daha kapsamlı, büyük bir alanda hizmet verebileceğimiz bir servis açmak istiyoruz. Kendimizi her alanda özellikle elektrik hizmetleri açısından geliştirmek ve şu an da günde 10 araç olan araç kapasitemizi daha da yükseltmek istiyoruz. Hedefimiz bu.” Kendilerini tercih eden firma sahipleri ve şoförlere de teşekkür eden Kaymak, “Öncelikle bizleri tercih eden firma sahiplerine teşekkür ediyorum. Şoför arkadaşlarımızdan da dikkatli olmalarını istiyoruz. Yalnızca araçlarını tamir ettirmek için değil, 7/24 her zaman bizleri ziyarete gelebilirler” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.