Şahin Medya Grubu deprem bölgesinde

Genel

Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen beraberinde kurum bünyesinde yer alan Kanal Mavi ve Mavi Marmara Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Avcı ile birlikte, Hatay’ın Defne ilçesine giderek, deprem felaketinin yol açtığı acı tabloyu yerinde inceledi.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu ve 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yaşanan felaketin ardından deprem bölgesine giden Şahin Medya Grubu depremin yol açtığı acı tabloyu yakından inceledi. İlk olarak Hatay’ın Defne ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi’ne giderek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Bölgesi belediyeleriyle görüşen, Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ve Gazeteci Hakan Avcı deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ALLAH BÖYLE BİR ACIYI TEKRAR ÜLKEME YAŞATMASIN”

Bölgeden izlenimlerini aktaran Kaşif Şahinkesen, “Paranın geçmediği, hiçbir işe yaramadığı tek yer burası. Burası bilim kurgu filmlerindeki gibi kimsenin olmadığı ışıklarının yanmadığı, meydanlarında sadece askerlerin dolaştığı terkedilmiş, hayalet bir şehir, Allah böyle bir acıyı tekrar ülkeme yaşatmasın” ifadelerini kullandı. Hatay’ın ardından depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a gitmek üzere yola çıkan Şahin Medya Grubu, bu bölgede de incelemelerini sürdürdü. Ekibimizin deprem bölgesindeki detaylı incelemeleri önümüzdeki süreçte gazetemizden takip edebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.