YUSUFCANLAR’IN ZAFERİ!

Genel

Gebze başta olmak üzere çığ gibi Türkiye’ye yayılan yardım kampanyasına binlerce vatandaş destek verdi. Anne Mensule Polat’ın Yusufcanlar olarak nitelendirdiği gönüllülerle sosyal medya üzerinden ve bizzat alanda 540 gündür sürdürülen kampanyanın sona erdiğini müjdeledi. Mensule Polat oğlu Yusuf’un tedavisi için gereken 1 milyon 822 bin doların toplandığını, kampanyanın sona erdiğini duyurdu.

Gebze’de ikamet eden Kayahan ve Mensule Polat’ın SMA Tip 1 ölümcül kas hastası olan 5 yaşındaki oğlu Yusuf Polat’ın Valilik izinli kampanyası başarı ile sonuçlandı. Gebze’de başlatılan kampanya Kocaeli ve Türkiye genelinde de büyük ilgi gördü.

Ailesinin başlattığı ve çeşitli STK ile kişilerden de destek gören Valilik İzinli” Yusuf’a Nefes Ol’’ kampanyası 540 gün süren mücadelenin ardından tamamlandı. “1 Euro 1 İnsan ve Yusuf Polat” gönüllüleriyle yapılan ‘’Yusuf Okula Gitsin’’ kampanyası ile son 40 günde %33’lük bir artışla Yusuf Polat’ın tedavisi için gerekli olan tutar tamamlanarak kampanya sona erdirildi.

AİLESİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarında canlı yayında açıklayan aile, ‘’540 gündür harika işler çıkaran ‘YUSUFCANLAR’ asla pes etmediler emek emek, ilmek ilmek kampanyayı sonuçlandırmak için çaba harcadılar.

Çok zorlu bir mücadeleydi, hiç toplanmayacağı düşünülen para halkımızın verdiği destekle toplandı. Çok mutluyuz, Rabbim bütün SMA’lı ailelere bu duyguyu yaşatsın. Kampanyamıza destek olan, bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan herkesin emeğine, yüreğine sağlık’’ şeklinde konuştu.

TEDAVİ İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

Dubai'de Zolgensma gen tedavisine başlayacak olan Yusuf’un tedavi işlemlerinin başlatıldığını kaydeden baba Kayahan Polat, ‘’ Pasaportlarımız hazır, ne zaman gideceğimiz hakkında net bir bilgi yok, onu da sosyal medya hesaplarımızdan açıklarız. Bundan sonraki süreç bizim için çok önemli, hepinizin dualarını bekliyoruz’’ dedi.

KUTLAMA YAPACAKLAR

Polat ailesi kampanyanın başarı ile sonuçlanmasının ardından büyük bir kutlama için hazırlıklara başladı. Kampanya ’ya katılanlar ve destek verenler bir araya gelerek kampanyanın başarıya ulaşmasını kutlayacak, Yusuf için balonlar uçurulacak. Yapılacak kutlama programını Polat aile yine sosyal medya üzerinden duyuracak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.