AK Gebze basını iftarda ağırladı

GÜNDEM

AK Parti Gebze, gazetecilerle iftar sofrasında buluştu. Gerçekleşen iftar programına Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

AK Parti Gebze, gazetecilerle iftar sofrasında buluştu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetimi, Hisartepe Garden'da düzenlenen iftar yemeğinde, bölge basınının temsilcilerini ağırladı. Programa ev sahibi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın yanı sıra, AK Parti Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel ,AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe yöneticileri ve medya mensupları katılım gösterdi.

"BASINI AYRI DÜŞÜNMÜYORUZ" AK Parti kurmayları, iftar yemeği öncesinde masaları gezdi ve tek tek tüm misafirlerine 'hoş geldiniz' dedi. Ezanın okunmasıyla beraber, yemekte bulunan misafirler oruçlarını hep beraber açtılar. İftar yemeğinin ardından kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Kaya, "Dayanışmanın ve paylaşmanın en önde oludğu bir ayda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşam burada basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedik. Basın mensuplarımızı yaptığımız çalışmalardan hiç ayrı düşünmüyoruz.

"GEBZE İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ"
Sonuçta hep birlikte, Gebze'ye hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Sizlerin de çok ciddi bir emekleri var. Bizleri kırmayıp bu programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Bu akşam burada Tanıtım ve Medya Birimi'mizin öncülüğünde buluştuk. Teşkilatçılıkta ilk olarak hayata geçirdiğimiz Sosyal Medya Birimi'miz de bizimle, tüm yönetimimize ve birimlerimze emekleri için teşekkür ediyorum" dedi. Program konuşmanın ardından sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.