AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ellibeş'ten yeni yıl mesajı

GÜNDEM

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni yıl mesajı yayımladı.

Ellibeş, mesajında, 2021 yılında salgının yanı sıra yangın, sel ve müsilaj gibi doğal afetlerle de mücadele edildiğini ancak yaraların hızlı şekilde sarıldığını belirtti.


Enerjiden sağlığa birçok yatırımın devam ettiğini ve açılışların yapıldığını vurgulayarak, 2022 yılının hem Kocaeli hem de Türkiye için çok daha iyi ve güzel günlere sahne olacağına inandığını kaydetti.


Yerel yönetimlerin de 2021'de örnek çalışmalara imza attığına işaret eden Ellibeş, "AK Parti Kocaeli Teşkilatı olarak bizler de geride bıraktığımız yılda çok çalıştık, hep milletimizin yanında olduk. Sadece devlet, sadece yerel yönetimler yetmez diyerek kısıtlamaların olduğu dönemlerde bile telefonla vatandaşlarımıza ulaşarak ihtiyaçları var mı diye sorduk, çözüm ürettik. Normalleşmeye geçildikten sonra her günümüz, her anımız vatandaşımızla, esnafımızla birlikte geçti. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşımız ne istiyor dinledik, dinlemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ellibeş, gelecek yılın daha çok çalışacakları, vatandaşın yanında daha çok olacakları bir yıl olacağını vurgulayarak, yeni yılın tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.