AK Parti Tatlıkuyu Mahalle Teşkilatı seçim startını verdi

GÜNDEM

AK Parti Gebze Tatlıkuyu Mahalle Teşkilatı, Başkan Hüseyin Katı öncülüğünde, mahalle sakinlerinin evlerini ziyaret ederek, , 2023 yılı cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazır olduklarının mesajını verdi.

AK Parti, il, ilçe ve mahalle teşkilatlarıyla 2023 Haziran ayı cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptıkları saha çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren AK Parti Gebze Tatlıkuyu Mahalle Teşkilatı, Mahalle Teşkilatı Başkanı Hüseyin Katı liderliğinde, Tatlıkuyu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların evlerini ziyaret etti.


“ALGI OPERASYONLARININ FARKINDAYIZ”

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı başarılı ve istikrarlı çalışmalarla takdir toplayan Mahalle Teşkilatı Başkanı Hüseyin Katı, cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahat bir şekilde kazanacağını düşündüğünü dile getirerek yaptığı açıklamada, “Türkiye yüzyılında, liderimiz ve davamızın öncüsü olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, önümüzdeki seçimde tekrar kazanacağına inancımız tam. Tatlıkuyu Mahallesi’nde yaptığımız ziyaretlerde de vatandaşların desteğini hissettik. Özellikle sosyal medyada yapılmaya çalışan algı operasyonlarının farkındayız. Ancak sahada her şey çok farklı. Vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini ve desteğini derinden hissettik” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.