AK Partili Soba; "Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk turda kazanacaktır"

GÜNDEM

Hasan Soba, Kanal Mavi ekranlarında yayınlanan Muhabir isimli programda gazeteci Refik Sıla Güvenç’in sorularını yanıtladı.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi aynı zamanda eski ilçe başkanı Hasan Soba, Kanal Mavi ekranlarında yayınlanan Muhabir isimli programda gazeteci Refik Sıla Güvenç’in sorularını yanıtladı. Deneyimli siyasetçi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk turda kazanan isim olacağını ifade etti.

SOBA’DAN ŞAHİNKESEN’E ZİYARET

Kanal Mavi ekranlarına konuk olan ve Muhabir adlı yapımda soruları yanıtlayan Hasan Soba, programdan önce Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile bir araya geldi. Mavi Marmara Gazetesine başarılar dileyen Soba, çalışmalar hakkında bilgiler alarak Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ve ekibine bundan sonraki süreçle ilgili başarılar temennisinde bulundu. Soba, “Kaşif Bey ve ekibine beni konuk ettikleri için teşekkür ederim” dedi.

“AK PARTİ BENİM İÇİN BÜYÜK SEVDA”

Ziyaret sonrasında Kanal Mavi ekranlarına konuk olan ve Muhabir adlı yapımda soruları yanıtlayan Hasan Soba, pek çok konuda açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Soba, “AK Parti benim için vazgeçilmez bir sevda. Yıllarımızı bu sevdayla geçirdik, ailemizden sevdiklerimizden zaman ayırdık. İyi ki de ayırdık, AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman onur, gurur ve mutluluk duydum, daha yapılacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.

“SABAH AKŞAM VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Cumhur ittifakının yerelde ve genelde başarılı olduğunu kaydeden deneyimli siyasetçi Hasan Soba, “Sabahtan akşama kadar halkımızla iç içeyiz. Herkes görüyor, vatandaşımızın yanındayız. AK Partiye her zaman olduğu gibi büyük ilgi ve destek var. Çok şükür yaptığımız hizmetlerle bu sevginin karşılığını vermeye çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemeye o yolda yürümeye devam ediyoruz, ilk günden beri hizmet sevdalısıyız” ifadesini kullandı.

“MUHTEMELEN MAYIS AYINDA SEÇİM OLUR”

Genel seçimlerin Mayıs ayında yapılacağını tahmin ettiğini ifade eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi aynı zamanda eski ilçe başkanı Hasan Soba, “Hem Cumhurbaşkanımız hem de ittifak ortağımız Sayın Bahçeli bu anlamda açıklamalarda bulundu. Mevsim şartlarına göre bir güncelleme olacak büyük ihtimal bu da Mayıs ayına denk gelir tahminimce, biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz, seçimin ne zaman olacağı önemsiz, biz zaten seçime çoktan hazırız” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI ÇOKTAN BELLİ”

Cumhurbaşkanı seçimlerinden yana kuşkusunun olmadığını kaydeden Hasan Soba, “Bizim adayımız çoktan belli, Cumhur ittifakının adayı belli, Cumhurbaşkanımız Erdoğan bizim adayımız. Rakibi kim olursa olsun bu iş ilk turda biter. Altılı masanın adayı, bir projesi, yaptığı herhangi bir şey yok. Kendi içlerinde sorunları var. Bizim için önemi yok, ilk turda inşallah kazanacağız, aksi bir durum düşünemiyorum, takdir yüce Türk milletinindir” diyerek iddialı konuştu.

“ADAYLIK KONUSUNDA HAYIRLISI OLSUN”

AK Parti Belediyelerinin başarılı olduğunu söyleyen Hasan Soba, “Eksikler yok mudur, vardır, yapıcı eleştirilerin başımın üstünde yeri var, sırf eleştirmek için eleştirenleri ise anlamak zor, senelerdir yapılanlar, hizmetler, zaten meydanda. AK Parti Belediyeleri en iyisini yaptı, yapıyor” derken seçimlerde milletvekilliği adaylığı konusunda ise “Hayırlısı olsun, bakalım zaman ne getirir, ben her zaman partimin emrindeyim, sürece bakalım, sonra konuşalım” diyerek yeşil ışık yaktı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.