Başkan Uluköylü’den Kaşif Şahinkesen’e ziyaret

GÜNDEM

Burak Uluköylü, kısa bir süre önce Şahin Medya bünyesinde yayın hayatına merhaba diyen Kanal Mavi’de canlı yayın konuğu oldu. Sevgi Aksel ile “Hayata Dair” isimli programın konuğu olan Başkan Uluköylü, program öncesinde Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile sohbet etti.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, kısa bir süre önce Şahin Medya bünyesinde yayın hayatına merhaba diyen Kanal Mavi’de canlı yayın konuğu oldu. Sevgi Aksel ile “Hayata Dair” isimli programın konuğu olan Başkan Uluköylü, program öncesinde Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile sohbet etti.

BAŞKAN ULUKÖYLÜ BAŞARILAR DİLEDİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Kanal Mavi’ye hem hayırlı olsun diyor, hem de başarılar diliyorum. Kaşif bey uzun senelerdir sektörün içinde olan, başarılı bir isim. Şahin Medya bünyesinde her zaman başarılara çalışmalara imza atıldı. Kaşif beye, sıcak misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KAŞİF ŞAHİNKESEN’DEN TEŞEKKÜR

Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ise Burak Uluköylü’de ziyareti için memnun olduğunu belirterek “Burak beye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. İlk canlı yayın konuğumuz olduğu için şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.