BTP Gebze’den görkemli açılış

GÜNDEM

Hüseyin Baş’ın Genel Başkanlığını yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gebze İlçe binası resmi açılış programı önceki gün gerçekleştirildi.

Hüseyin Baş’ın Genel Başkanlığını yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gebze İlçe binası resmi açılış programı önceki gün gerçekleştirildi. Yeni Bağdat Caddesi, 1203. Sokakta gerçekleşen açılış programı görkemli ve renkli anlara sahne olurken açılışa Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

AÇILIŞ PROGRAMINA İLGİ VARDI

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gebze ilçe binası açılış programı önceki gün gerçekleştirildi. Yeni Bağdat Caddesi, 1203. Sokakta gerçekleşen açılış programına ilgi vardı. Açılış programına İl Başkanı Muharrem Can, eski vali yardımcısı il yöneticisi Şükrü Çakır, il yöneticileri, Gebze İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İzmit ilçe başkanı Cahit Barutçu, çeşitli ilçelerden gelen ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Açılış programında söz alan BTP Gebze İlçe Başkanı Fatih Öztürk, “Köklü bir partiyiz, bugün Gebze’de de özlediğimiz ilçe binamıza kavuştuk. Bugün burada bizlerle olan herkese teşekkür ederim” dedi.

“MİLLİ DEĞERLERİ OLAN BİR PARTİ”

Açılış programında söz alan Şahin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, “BTP Gebze ilçe binası hayırlı olsun. Rahmetli Haydar Baş’ın kurduğu partiyi ilk günden bu yana takip ediyorum. Atatürk yolunda ilerleyen milli değerleri öne çıkaran bir parti. Bizler de bugün ekibimizle beraber bugün buradayız. İlçe başkanı kardeşime ve diğer partililere başarılar dilerim. Yeni ilçe binası hayırlara vesile olsun, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Programda söz alan BTP İl Başkanı Muharrem Can, “Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. 20 yıllık bir geçmişi olan bir partiyiz. Teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kocaeli bizler için çok önemli. Gebze bizler için çok önemli. Güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Gençlerle beraber başarmak amacındayız” dedi. Açılış sonrasında il başkanı Muharrem Can ve partililer Radyo Maviye konuk olarak çalışmalarını anlattılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.