Burak Dalgın Gebze’ye geliyor

GÜNDEM

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın yarın (8 Nisan Cuma) saat 10.00’da DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı teşkilatında olacak

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın yarın (8 Nisan Cuma) saat 10.00’da DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı teşkilatında olacak. Basınla bir araya gelecek olan Dalgın, il ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelecek. Önce ilçe binasını ziyaret edecek olan Dalgın ardından GTO, Mustafa Paşa Cami Cuma namazı, GOSB Başkanlığı, Cuma pazarı esnaf ziyareti ve Gebze Balkan Türkleri derneğini ziyaret ettikten sonra partililerle iftar yapacak. Burak Dalgın, En son Deva Partisinin Yarına Atılım Eylem Planı’nın baş mimarlarından biri olarak, Türkiye’nin 5H (hızlı, her yerde, hesaplı, hizmet odaklı ve hür) internete kavuşmasını, Silikon vadisine büyükelçi atamayı, Dijital TL Parasını, Start-up kanunu çıkarılmasını ve Kripto para mevzuatını çıkarmayı gibi pek çok eylem planı taahhüt etmişti.

Burak Dalgın Kimdir?

1978’de Bursa’da doğdu.

Kariyerine Koç Topluluğu’nun erken aşama teknoloji girişim yatırımlarında başladı. Daha sonra McKinsey danışmanlık firmasının New York ve Boston ofislerinde yöneticilik yaptı. 2008’de Türkiye’ye döndü. Orta ve doğu Avrupa’yı kapsayan iki girişim sermayesi fonu yönetmektedir. Türkiye’nin muhtelif yerlerindeki yatırımlarıyla yeni fabrikalar açılmasına ve binlerle ifade edilen istihdam oluşturulmasına öncülük etti. Yatırımlarından biri Harvard Üniversitesi’nde vaka çalışması olarak okutulmaktadır. Türkiye ve Avrupa ülkelerinde çeşitli şirketlerde ve sivil toplum kuruluşlarında (EDAM düşünce kuruluşu, Keiretsu melek yatırım ağı) yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. TEV yurtdışı bursiyeri ve Eisenhower Fellow’dur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.