Burak Uluköylü, Kaymakam Güler'e sert çıktı!

GÜNDEM

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, bir türlü bitmeyen Halk Kütüphanesi’nden dolayı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i sert sözlerle eleştirdi.

Oldukça sert sözlerle Kaymakam Güler’e yüklenen Uluköylü, “1.5 yıl önce kütüphane ilgili paylaşım yapmıştım. Ben bu paylaşımı yaptığımda doğan bebek şimdi yürüyor. Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler sabırlı olalım en kısa sürede burayı tamamlayacağız tadilat işini yüklenen müteahhit ekonomik sıkıntıya düştü, ihale feshi hukuki süreç en kısa sürede tamamlayıp, yeniden ihale edip ivedi bu yapıyı kütüphane olarak vatandaşların hizmetine sunacağız tarzında bir açıklama yapmıştı, gazetelere bu şekilde basın notu geçilmişti, bu binayı gördükçe hiç mi rahatsız olmuyorsunuz” dedi. RAHATSIZ OLMUYOR MUSUNUZ? Eleştirilerine aynı şekilde devam eden Başkan Uluköylü, “Ne kadar daha sabredeceğiz? “Kiev’de Putin Tarafından Bombalanmış” gibi duran ve benim her sabah ofisime giderken rezalet anıtı gibi karşıma dikilen bu yapı daha ne kadar böyle rezil vaziyette durmaya devam edecek? Sizler bu yapının bu şekilde durmasından hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz?” diyerek eleştirilerini sürdürdü.
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GİBİ

Kaymakam Mustafa Güler’i AK Parti İlçe Başkanı gibi davranmakla suçlayan Burak Uluköylü, “Sayın Kaymakamım daha dün birlikte katıldığımız bir programda hiç yeri ve zamanı olmamasına rağmen “Ülkemiz uçuyor, çok iyi bir ekonomi var, bakmayın siz kötü tablolar çizenlere, onlar emellerine ulaşamayacak ”diye sanki iktidar partisinin ilçe başkanı Recep Kaya görevden alınmış da siz ilçe başkanlığı koltuğuna oturmuşsunuz gibi muhalefeti ima ederek konuşma yapmak zaruretini hissettiğinizde, bu yapının yaklaşık 7 yıldır bu şekilde kalmasından hiç mi rahatsız olmadınız? Sayın Mustafa Güler kaymakamım, lütfen Kudretini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yasalarından alan bir bürokrata yakışır şekilde asli göreviniz olan Gebze halkına hizmeti yaparken siyasi atmosferdeki basınçtan etkilenmeden basiretli hareket etmeniz gerektiğini hatırlamak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.