CHP Derince İlçe Başkanı belli oldu

GÜNDEM

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’ın CHP MYK tarafından görevden alınmasının ardından İlçe Sekreteri Elvan Sarım, yönetimin kendi arasında yaptığı seçim sonucu ilçe başkanı seçildi

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’ın taciz iddiaları sonrası CHP Kocaeli İl Yönetimi bir araya geldi. Yapılan toplantıda Koçak’ın görevden alınmasına büyük çoğunluk ‘evet’ oyu verirken Koçak, parti tüzüğü gereği görevden alınamadı. Geçtiğimiz gün toplanan CHP MYK tarafından Koçak konusu masaya yatırıldı ve Koçak’ın görevden alınmasına karar verildi.

İLÇE YÖNETİMİ SEÇTİ

Mevcut yönetim devam kararı alırken Koçak’ın ardından boş kalan ilçe başkanlığı koltuğu için bugün ilçe yönetimi kendi içerisinde başkan seçti. İlçe Sekreterliği görevinde bulunan Elvan Sarım ilçe başkanı olarak seçildi. CHP Derince İlçe Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı olarak, tüm spekülasyonlara son vermek ve partililerimize olan sorumluluğumuz gereği kamuoyunu aydınlatmak amacıyla basın açıklaması yapmak gereği duyulmuştur.

"MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı olarak delegelerimizin takdiriyle göreve geldiğimiz 12 Ocak 2020 tarihinden itibaren nasıl bir özveri ve inançla mücadele ettiysek bundan sonraki süreçte de Derince'de Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerelde ve genelde iktidara getirmek için de mücadelemiz sürecek. Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızda oy birliği ile yeni ilçe başkanımız ve icra kurulu üyelerimiz belirlenmiştir" ifadeleri yer aldı.

İŞTE YENİ GÖREVLENDİRMELER

 İlçe Başkanı:Elvan Sarım

İlçe Sekreteri: Yasin Dündar

İlçe Eğitim Sekreteri:Caner Yeni

İlçe Saymanı: Berkan Kutay Karahasan

 İlçe Bilişim Sorumlusu: Süleyman Karadaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.