CHP’nin çınarı Rafet Yıldızlı hayatını kaybetti

GÜNDEM

Önceki gün anneannesi Sadiye Başer’i toprağa veren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı bu kez baba acısıyla yıkıldı. Kocaeli’de CHP’nin en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Rafet Yıldızlı vefat etti.

YILDIZLI İSTANBUL’DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin efsane başkanlarından kabul edilen 74 yaşındaki Rafet Yıldızlı hayatını kaybetti. Bir süredir Kocaeli’de tedavi gören Yıldızlı, 3 gün önce İstanbul’da özel bir hasteneye nakledilmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Yıldızlı hayatını kaybetti.

YILDIZLI’NIN CENAZESİ FEVZİYE’DEN KALKACAK

Serkan ve Harun Özgür Yıldızlı’nın babaları, Nebahat Yıldızlı’nın eşi Rafet Yıldızlı bir süredir solunum yetmezliği ve akciğer kanseri teşhisi sebebi ile hastanede tedavi altındaydı. Rafet Yıldızlı’nın cenazesi 31 Mart Perşembe Günü öğle namazını müteakip İzmit Fevziye Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından İzmit Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

CHP KOCAELİ’NİN EFSANE İSMİYDİ

Rafet Yıldızlı, 1984-1989 yılları arasında İzmit Belediye Meclisi üyeliğini yapmış 1987 yılında ise SHP İzmit İlçe Başkanlığı görevine seçilmişti. Tavrı ve duruşuyla çok sevilen Rafet Yıldızlı CHP’nin en önde gelen isimlerinden biriydi. Yıldızlı aradan geçen uzun zamana rağmen CHP’nin en önemli kanaat önderlerinden biri olarak kabul ediliyordu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.