Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü tüm programları iptal edildi

GÜNDEM

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, dün akşam twitter hesabından bir açıklama yaptı. “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, dün akşam twitter hesabından bir açıklama yaptı. Kandemir “Yarın (27 Nisan Perşembe) yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınına katılmıştı. Erdoğan, yayın sırasında rahatsızlanmış ve canlı yayına bir süre ara verilmişti. Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtmişti. Erdoğan’ın dünkü Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erdoğan’ın bugün yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Töreni’ne online katılacağını ve Mersin mitinginin ertelendiğini duyurdu. Kandemir’in dün akşam Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Yarın (27 Nisan Perşembe) yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.”

'

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.