Dilovası Tepecik Mesire Alanı hizmete açıldı

GÜNDEM

Dilovası'nda bulunan Tepecik Mesire ve Piknik Alanı, açılışla vatandaşların hizmetine sunuldu. Düzenlenen programa Şahin Medya Yönetim kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen de katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçeye kazandırdığı 33 dönümlük alanda yapımına başlanan ve bölgenin doğal güzelliklerine sahip Tepecik Mesire ve Piknik alanının açılışı bugün saat 14'te gerçekleştirildi. Vatandaşların huzurlu bir ortamda aileleriyle piknik ve spor yaparak keyifli vakit geçirebileceği Tepecik Mesire ve Piknik Alanı içerisinde; kır lokantası, kır kahvesi, etkinlik alanları, ibadethane, kontrol noktası, piknik alanları, çocuk oyun alanı, gezinti yolları, yöresel ürün satış yerleri, fitness alanı, ahşap kamelyalar, tuvalet ve açık otopark yer alıyor. Aynı zamanda alanda, koşu, yürüyüş ve bisikletin yanı sıra alternatif spor olanakları da sağlanıyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören mesire alanının açılışına, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in yanı sıra, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Mesut Uğur, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, Dilovası İlçe Müftüsü Recep Apaydın, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş" katılım sağladı.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"

Açılış konuşmasını yapan Hamza Şayir, "Ne söz verdiysek bir bir yerine getirdik. Açılışını yapıyoruz şimdi de. Başarılar tek başına değil, bir ekip işidir. Biz ekip olarak bir bir üstesinden geliyoruz. Halkımızın hizmetine sunuyoruz. Allah'ın izniyle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

"İlçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Her şey hayal etmekle başlar. Daha sonra nihai bir projeye donüştürdükten sonra eyleme geçtik. İnşallah günden güne ilçemize yakışan her şeyi yapacağız. Bizim bir derdimiz, davamız var. İlçemize çok güzel hizmetler yapıyoruz. İlçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her alanda çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için altyapıya destek veriyoruz. Bu yolda Büyükşehir Belediye Başkanımız desteklerini esirgemiyor. 2021-2022 yılı, özellikle yatırım yılı olacak demiştik. Biz altı boş olan cümleler söylemiyoruz. Gördüğünüz gibi öyle.

"Müjdeyi vereyim"

Bir müjdeyi vereyim. Dilovası özellikle Kayapınar Turgut Özal'ın olduğu bölgede bürokrasiyi aşamadık bir türlü. Site alanlarıyla ilgili yeni bir yönetmelik çıktı. 15 gün sonra resmi gazetede de yayımlanacak. Kayapınar'da mesire alanı çalışmaları başlayacak. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz.

"Sıfır atık projesi projesi eşliğinde bizlere destek verin"

Size bir istirhamım var, buraları nasıl bulmak istiyorsanız, öyle bırakın. Bazen yetişemiyoruz. Sizlerden ricam, sıfır atık projesi eşliğinde bizlere destek verin. Çöpleri evlerde ayrıştırın. Kağıdınızı, poşetinizi ayrıştırın. Geri dönüşüm sizden ne kadar alıyorsa, ben iki katıyla alacağım sizden. Ben size fazlasıyla vereceğim. Siz yeter ki bize yardımcı olun. Atıkları ayrıştıralım. Bu düşüncelerle , açılışa gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyorum. Açılışımız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.