Ellibeşten 'küfür' açıklaması: Siyaseti gayya kuyusuna çevirmeyi ilke edinenlerle mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz

GÜNDEM

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti Dilovası Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez'in, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda AKP seçmenine hakaret ve küfür ettiği video hakkında açıklama yaptı.

Ellibeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıkalamda, "Siyaseti gayya kuyusuna çevirmeyi ilke edinenlerle mücadelemizi yılmadan sürdüüreceğiz" dedi.

Göçmez hakkında hukuki sürecin başlatıldığını belirten Ellibeş, açıklmasında şu ifadelere yer verdi:

"Dilovası ilçesinde dün akşam kendini bilmez İYİ Partili bir mahalle başkanın AK Partimiz ve üyelerine yönelik galiz küfürler içeren videosunu esefle kınıyorum. Sosyal medyada konunun ortaya çıkmasından sonra hemen gerekli girişimlerde bulunarak bu şahış hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bu sözler, düşünce açıklaması veya siyasi eleştiri olarak kabul edilemez. Hakaret bir düşünce açıklaması değil, düşünceden yoksunluğun tezahürüdür. Bu kaba ve yakışıksız sözleri aynı zamanda suç oluşturduğu da tartışmasızdır. Bu nedenle şahsın hak ettiği cazayı alması için gerekli takibi sürdüreceğimizi, siyaseti gayya kuyusuna çevirmeyi ilke edinenlerle mücadelemizi yılmadan sürdüreceğimizi saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.