Hedef Gazetesi, Şahin Medya’ya hayırlı olsun

GÜNDEM

Şahin Şirketler Grubu, basın sektöründeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. İktidar Gazetesi, Mavi Manşet ve Mavi Marmara Gazetesi internet sitelerini yakın gelecekte okurlarıyla bir araya getiren Şahin Şirketler Grubu, son olarak Kanal Mavi’yi izleyicileriyle buluşturmuştu. Şahin Şirketler Grubu sahibi Kaşif Şahinkesen önderliğinde uzun yıllar Marmara Gazetesiyle okurlarıyla bir arada olan Şahin Şirketler Grubu şimdi de bölgemizin önemli gazetesi Hedef Gazetesini bünyesine kattı.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

2015 yılına kadar Marmara Gazetesiyle günlük olarak yayıncılık hayatını sürdüren Şahin Şirketler Grubu, o dönem sonrasında internet siteleri, dergileri ve radyo kanallarıyla bölgemize hizmet etmişti. Basın yayın camiasına büyük katkılar sunan Kaşif Şahinkesen ve Şahin Medya Grubu, son dönemde birbiri ardına yaptığı yatırımlara şimdi de bir yenisini eklerken halkanın son zinciri kentimizin önemli yayın kuruluşu Hedef Gazetesi oldu.

ARTIK YENİ ADRESİMİZDEYİZ

Bundan böyle günlük yayın hayatına Şahin Şirketler Grubu bünyesinde devam edecek olan Hedef Gazetesi siz okurların karşısına objektif, tarafsız ve doğru habercilik anlayışından ödün vermeden devam edecek. Bölgemizin güçlü sesi Hedef Gazetesi, Gebze Mustafa Paşa Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No: 493-A adresinden bundan böyle sizlere hizmet vermenin gurur ve onurunu yaşayacak. Hedef Gazetesi günlük gazete olarak siz değerli okurlarımızın sesi olacak.

“GURURLU, MUTLU VE UMUTLUYUZ”

Şahin Şirketler Grubu Başkanı Kaşif Şahinkesen yaptığı açıklamada “Hedef Gazetesinin tüm haklarının tarafımıza geçtiğini değerli okurlarımıza ve saygı değer kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Değerli kadromuzla bölgemizin sesi olacağız. Şahin Şirketler Grubu olarak basın sektöründeki yatırımlarımıza bir yeni halka daha ekledik. Gururlu, mutlu ve gelecekten yana umutluyuz. Uzun yıllar Marmara gazetesi olarak hizmet ettiğimiz sektörümüze bu defa da Mavi Marmara Gazetesi adıyla yeniden giriş yapmanın onurunu taşıyoruz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.