İYİ Partili Filiz’den bayrak skandalı yorumu

GÜNDEM

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Törenine katılmayan il protokolüne tepki göstererek, törende bayrağın göndere çekilmemesi hakkında “Tam bir fiyasko” ifadesini kullandı.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İzmit Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Törenine katılmayan Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye tepki gösterdi. Filiz ayrıCa “makara bozuk” gerekçesiyle bayrağın göndere çekilmemesiyle ilgili “Tam bir fiyasko” değerlendirmesini yaptı.
“ATATÜRK’ÜN ANMAKTAN DAHA ÖNEMLİ NASIL BİR İŞLERİ OLABİLİR?”

Filiz’in açıklaması şöyle:
"Bugün 19 Mayıs!
Bugün Kurtuluş Savaşını başlatmak için Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün!
Bugün bir milletin küllerinden yeniden doğmak için ilk ateşi yaktığı gün!
Sn. Valinin, Sn. Büyükşehir Belediye Başkanının, Sn. Rektörün törene katılmadığı ve Anma sırasında makara bozuk diye Türk bayrağının göndere çekilmediği bir 19 Mayıs... Bu sabah Atatürk'ü anmaktan başka daha önemli nasıl bir işleri olabilir ki Anma törenine katılmadılar acaba? Hele de bayrak çekilmemesi tam bir fiyasko. Çok yazık..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.