Kaşif Şahinkesen, Başkan Çiler'e konuk oldu

GÜNDEM

Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret etti.

Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret etti. Başkan Çiler ile sohbet eden Kaşif Şahinkesen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gerçekleştirilen ziyarete Hatice Topçam ve Refik Sıla Güvenç de katılırken GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odasının son dönem çalışmalarını anlattı. 

NAİL ÇİLER'DEN TEBRİK 
Yayın hayatına başlayan Mavi Manşet gazetesini çok beğendiğini kaydeden Başkan Çiler, "Kaşif Bey ve ekibini tebrik ediyorum. Kaşif Bey uzun zamandır sektörde olan deneyimli bir isim. Yine en güzel şekilde bir çalışma ortaya koymuş hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen gerçekleştiriken ziyarette misafirperverliği için Başkan Nail Çiler'e teşekkür ederek "Nail beye çalışmalarında başarılar diliyor, misafirperverliği adına da şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.