Kocaeli'de emekli olan İtfaiye Daire Başkanı Kara'ya veda yemeği

GÜNDEM

Emekliye ayrılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara için veda yemeği düzenlendi.

Kara onuruna düzenlenen yemek programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ın yanı sıra daire başkanları ve genel müdürler katıldı.

Büyükakın, yaptığı konuşmada, Kocaeli'ye verdiği emekler için Doğan Kara'ya teşekkür ederek, kendisine ve ailesine sağlıklı yaşam diledi.

Doğan Kara'nın görev yaptığı sürede gözlerinin hiçbir zaman arkada kalmadığını belirten Büyükakın, "İtfaiye teşkilatına verdiği emeklerin karşılığını Rabbim inşallah ahirette mükafatlandırsın. Doğan Bey, 44 yıl bu kentte ve bu aziz şehrin insanlarına hizmet etti. Bir kez daha kendisine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kara ise duygularını "Ülkeme ve şehrimize hizmet etme şansını yakalamış birisi olarak bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin çok büyük onurunu, gururunu yaşadık. Bizlere her fırsatta destek olan Tahir başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum." sözleriyle dile getirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.