KSMMMO seçimi yarın başlıyor

GÜNDEM

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 24. Olağan Genel Kurulu yarın başlıyor. 4 ayrı grubun yarıştığı bugünkü seçimde başkan adaylarının konuşacak, denetim ve faaliyet raporları ibra edilecek, listeler hazırlanacak. Pazar günü de seçim yapılacak.

İki gün sürecek Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 24. Olağan Genel Kurulu yarın başlıyor. Yarınki seçimde odanın faaliyet raporları üzerinde konuşmalar yapılacak, başkan adayları kendi projelerini açıklayacak ve listeler hazırlanıp divan kuruluna teslim edilecek. Pazar günü de üyeler sandık başına giderek oy kullanacak. 2 bin 70 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçim yarın saat 11.00’da KSMMMO binasında başlayacak. Pazar günü oy kullanılacak seçim ise saat 09.00’da oda binasında başlayacak.

4 ADAY YARIŞACAK

Günlerdir kıyası bir yarışa sahne olan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçiminde Etkin Grup Adayı Tülin Keçeci Güngör, Değişim Grubu Adayı Taner Öner, Diyalog Grubu Adayı Özcan Çakır ve Meslekte Birlik Grubu Adayı Murat Korkmaz yarışacak. KSMMMO seçimi diğer birçok oda seçiminden farklı olarak yapılıyor. En çok oyu alarak 7 kişilik yönetime giren isimler kendi aralarında başkan adayını seçecek. Seçimde 7 kişilik yönetim, 3 kişilik denetim, 5 kişilik disiplin ve 30 kişi de üst kurul delegesi seçilecek.

1-) ETKİN GRUBUN LİSTESİ

ETKİN Grubun Başkan Adayı olan Tülin Keçeci Güngör’ün yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor.

YÖNETİM KURULU: Tülin Keçeci Güngör(Başkan adayı), Serhat Kaya, Hasan Malo, Ali Yazıcı, Ramazan Arslantaş, Ayşe Işık, Ahmet Mert Gürpınar.

DENETİM KURULU: Şenay Soyulmaz, Ercan Aktan, Zerrin Subaşı.

DİSİPLİN KURULU: Hakan Bıçakçı, Arif İpek, Abdullah Taşpınar, Hatice İlter, Rahmi Canbaz.

2-) DİYALOG GRUBU YÖNETİM LİSTESİ

Diyalog Grubu Başkan Adayı olan Özcan Çakır’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor.

YÖNETİM KURULU: Özcan Çakır (Başkan adayı), Ahmet Erdinç Pertev, Hilmi Reka, Engin Eroğlu, Ebru Yüksel Özdemir, Meryem Çeliker, Ümit Altıntaş.

DİSİPLİN KURULU: Mehmet Emek, Dayimi Gümüş, Ali Osman Ağıl, Serpil Donat, Emre Aydınoğlu

DENETLEME KURULU: Cemalettin Köksal, Şule Süslü, Ercan Öztoprak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.