Macera parkı resmen dökülüyor

GÜNDEM

Adnan Köşker zamanında büyük yatırımlarla açılan Yaklaşık 103 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Eskihisar'daki Macera Parkı, şimdilerde bakımsız görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Gebze Belediyesi Eski Belediye Başkanı Adnan Köşker zamanında büyük yatırımlarla açılan Yaklaşık 103 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Eskihisar'daki Macera Parkı, şimdilerde bakımsız görüntüsüyle dikkat çekiyor. Önemli bir bütçeyle yapılan ve açıldığı dönemde Gebze’ye çok şey katacağı ifade edilen Macera Parkındaki kötü manzara Gebzeli vatandaşların tepkisini çekiyor.

UZUN ZAMANDIR BAKIM YAPILMAMIŞ

Uzun zamandır herhangi bir bakım ya da onarım yapılmayan Macera Parkında dış cephe boyaların artık döküldüğü, oturma alanlarının bir hayli eskidiği, çevredeki ağaçların bakımsızlıktan kuruduğu, içeride yer alan kafelerin kapandığı ve parkta uzun zamandır herhangi bir hizmet verilmediği gözlerden kaçmazken Gebzeliler, büyük umutlarla ve dev bütçelerle açılıp sonradan sıradan ve unutulan bir yer haline gelen Macera Parkının akıbetinin ne olacağını yetkilere soruyor.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YOK

Vatandaşlar, “Adnan Köşker zamanında burası bin bir övgüyle açıldı. Dev paralar harcandı. Sonradan unutuldu gitti. Bakımsız, sıradan, unutulmuş bir alan haline geldi. Parkta hiçbir faaliyet ya da hizmet yok. Böyle önemli bir yerin bu hale gelmemesi gerekiyordu. Çevre düzenlemesi uzun zamandır yok. Oturacak yerlerin hali perişan. Ailelerimizle gidip zaman geçireceğimiz bir alan değil. Yazık bunca yatırıma. İnşallah yetkililer sesimizi duyar, burası eski haline gelir. Yetkililerden macera parkıyla ilgili açıklama ve çalışma bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.