"Mahallemize bir ATM'yi çok görüyorlar"

GÜNDEM

Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş, Mavi Marmara Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş, Mavi Marmara Gazetesine açıklamalarda bulundu. Altıntaş, “Mevcut PTT şubemiz kapandı, aylardır bir PTT ATM’si için yapmadığımız müracaat, gitmediğimiz yer kalmadı ancak sonuç alamadık, acil olarak mahallemize bir PTT ATM’si istiyoruz” dedi.

“ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLADILAR”

Köşklü Çeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş uzun zamandır mahallelilerin arzu ettiği PTT ATM’si için çabalıyor. Şu ana kadar herhangi bir sonuç alamayan Altıntaş, içini gazetemize dökerek sitem etti. Altıntaş, “Mevcut PTT şubemiz kapandı, aylardır bir PTT ATM’si için yapmadığımız müracaat, gitmediğimiz yer kalmadı sonuç alamadık. Burası kalabalık bir mahalle PTT olması şart, hastası var, yaşlısı var, engellisi var, diğer mahallelerden gelenler var. Elimiz kolumuz bağlandı” dedi.

“VATANDAŞA DAHA FAZLA ÇİLE ÇEKTİRMESİNLER”

Birçok yere gittiğini, müracaat ettiğini, mahalleliler için bir PTT şubesi ya da en kötü bir ATM istediğini kaydeden Altıntaş, “Sonuç alamadım, yeri bile hazır, ama bir ATM’yi bize çok gördüler. Vatandaş buradan kalkıyor merkeze gidiyor, durum böyle olunca merkez postanesi de ana baba yeri oluyor, aşırı kalabalık bir tablo ortaya çıkıyor. Yetkililerden şahsım ve mahallem adına ricamdır bizleri unutmasınlar mahallemize bir ATM yapsınlar, kış günü vatandaş daha fazla çile çekmesin” diyerek sitem dolu sözler sarf etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.