Nail Çiler seçim startını verdi

GÜNDEM

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 4 Ekim’de gerçekleşecek Oda seçimleri için start verdi.

Çiler, her seçim döneminde olduğu gibi Görtan Otomotiv’de seçime gireceği çalışma arkadaşlarını ve başarı dileklerini iletmek isteyen sevenlerini ve dostlarını ağırladı. Yüzlerce isim, Çiler’in Meclis Üyesi adaylarıyla bu ilk buluşmasına adeta akın etti. Siyasetten spora, eğitimden STK temsilcilerine, sanayiciden tacire, Dernek ve Oda başkanlarından basın mensuplarına kadar birçok isim Görtan’daki buluşmaya katılarak Başkan Nail Çiler’e açık destek verdi.

GÜÇLÜ BİR LİSTEYLE GİRECEK

Bu dönem yapılacak seçimlerde yeni, güçlü ve dinamik bir listeyle seçime girmeye hazırlanan Nail Çiler, ilk günden iddialı mesajlar verdi. Gebze Ticaret Odası Başkanı olarak 14 yılda önemli işlerle imza attıklarını, Gebze’yi marka kent haline getirmek için canla başla çalıştıklarını söyleyen Çiler, aynı azim ve istekle 4 Ekim’de sandık başına gideceklerini ve üyelerden güçlü bir destek istediklerini belirtti. Tüm üyeleri oy kullanmaya davet eden Çiler, Meclis üyesi adaylarından da tüm üyelere ulaşmalarını istedi.

BU GÜÇLÜ RUHLA BAŞLADIK

Meclis Üyesi adayı çalışma arkadaşlarına sıkı çalışmaları mesajını veren Başkan Çiler, Gebze’de ilkleri gerçekleştirdiklerini, TOBB’a üye odalar içinde GTO’yu en büyük 10 Oda arasına taşıdıklarını söyleyerek, bu başarıyı ekip ruhuyla yakaladıklarını söyledi. Gebze için çalıştıklarını, bütün dertlerinin Gebze olduğunu vurgulayan Çiler, bu güçlü birliktelikle bir seçimden daha zaferle ayrılacaklarını söyledi. Tüm komitelerden birincilikle çıkmayı hedefleyen Başkan Çiler, güzel bir Türkiye mozaiği oluşturdukları bu çalışma grubunun önemli işlere imza atacağını vurguladı.

GENÇLİK HAREKETİ KARŞI CEPHEDE

2009 yılında yapılan seçimlerde GTO Başkanlığı’nı 20 yıl Başkanlık yapan İbrahim Başaran’dan devralan, 2013 yılında kendisine karşı liste çıkartan FETÖ’den kapatılan GESİAD’a karşı tek başına destan yazarak kazanan, 2018’de ise tüm komitelerde tulum çıkartarak başkanlığa seçilen Çiler’in bu seçimde karşısında Müsiad ile hareket eden Özcan Dal aday olacağını açıklamış, ancak MÜSİAD’ın vazgeçmesi üzerine Dal adaylıktan çekilmişti. Çiler’in karşısında bu kez küskünler olarak bilinen, kendilerine gençlik oluşumu adını veren grubun üçüncü grubun liste çıkarması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.