“TOKİ projesi insanlara umut oldu”

GÜNDEM

Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projelerinden biri olan TOKİ Sosyal Konut Projesini gazetemize değerlendirdi.

Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projelerinden biri olan TOKİ Sosyal Konut Projesini gazetemize değerlendirdi. Özdağ, “Bankadan kredi isterseniz sizin sicilinize ve durumunuza bakar, TOKİ başvurularında böyle bir şey söz konusu değil, sizin skorunuza, kredi kartlarınızın durumunuza bakmıyor. Bu önemli avantaj. Böyle bir sorun yok” dedi. Sözlerine devam eden Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, “Taksitler 2280 TL’den başlıyor, kiradan düşük, sabit, tamamen dar gelirliye yönelik, dar gelirliye yönelik bir proje” dedi.

“BAŞKASINA DEVRETME ŞANSINIZ YOK”

Sözlerine devam eden Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, “TOKİ’den aldınız ve size çıktı diyelim taksitler bitmeden başkasına devredemiyorsunuz, evin size çıkması halinde yüzde 10 peşin vereceksiniz, dediğim gibi taksitleriniz ise 240 ay boyunca sabit şekilde ödeniyor. Ev alma ihtimali olmayanlar için büyük bir nimet, kaçırılmaz bir fırsat. Büyük şehirlerle diğer şehirlerarasındaki evlerin fiyatları arasında ufak bir fark söz konusu ama çok değil. Ben bu TOKİ projesini çok önemsiyorum, proje insanlara büyük umut oldu” diyerek projeye tam destek verdiğini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.