Vali Yavuz'dan grev yapan doktorlara tepki

GÜNDEM

Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla grev yapan doktorlara tepki gösterdi: "Maaşlarının azlığını iddia edip görevini yapmayan bir güvenlik ve ordu mensubu düşünülebilir mi?"

Tabip Odası üyesi doktorlar bugün ve yarın, sağlık çalışanları ile aile hekimleri ise 3 gün daha hasta bakmayacak. Sadece hastanelerdeki acil, yoğun bakım ve kadın doğum servislerinde sağlık hizmeti verilecek.Öte yandan Vali Seddar Yavuz konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Vali Yavuz, hastaları muayene etmemenin doktorlara yakışmadığını ifade ederek, "Maaşlarının azlığını iddia edip görevini yapmayan bir güvenlik ve ordu mensubu düşünülebilir mi" paylaşımında bulundu.

İŞTE VALİ YAVUZ'UN PAYLAŞIMI

"Türk Milleti acı ve ağrısını dindirip hastalığını tedavi eden doktorlarımızı baş tacı eder. Ekonomik sebepleri gerekçe gösterip hastaları muayene etmemek doktorlarımıza yakışmadı. Maaşlarının azlığını iddia edip görevini yapmayan bir güvenlik ve ordu mensubu düşünülebilir mi! Hak ararken hastaları mağdur etmek, hastanede olduğu halde muayene ve tedavi yapmamak bu Milletin hakkına saygı duymamaktır. Türk milletinin vergileri ile eğitilen hekimlerimizi sorumlu davranmaya davet ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.