Gündüz törenler, akşam konserler

KÜLTÜR-SANAT

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl dönümünde gündüz resmi törenler olacak. Akşam ise belediyelerin düzenlediği konserlerde Ceza, Kutsi ve Athena gençleri coşturacak.

Türkiye Cumhuriyeti ile taçlanan Kurtuluş Savaşı’nı başlangıç tarihi olan 19 Mayıs 1919, 103 yıldır Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanıyor. 19 Mayıs dolayısıyla yarın tüm yurtta törenler olacak. İlimizdeki resmi törenler, saat 09.30’da İzmit Kültür Tepesi’nde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Saat 10.00’de ise SDKM’deki törene geçilecek. ÜÇ KONSER VAR Büyükşehir Belediyesi ise bayram coşkusunun kentin her köşesinde yaşanması için bu akşam çifte konser veriyor. Sekapark’ta saat 21.00’de gençlerin sevgilisi Ceza sahne alacak. Dilovası Polisan Spor Salonu’nda saat 20.30’da ise Kutsi konseri var. İzmit Belediyesi de Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde Athena ile gençleri buluşturacak. Konser saat 21.00’de başlayacak.
ULAŞIM ÜCRETSİZ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma, tramvay ve deniz ulaşımında yapılacak seferler yarın ücretsiz olacak. UlaşımPark’a ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar - Sabiha Gökçen Havaalanı hattı ile Hat 700 ise ücretli şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.