Kitap Fuarı’nda geri sayım başladı!

KÜLTÜR-SANAT

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12.si düzenlenecek olan Kitap Fuarı’nda hazırlıklar devam ediyor.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan Kitap Fuarı’nın 12.’si bu yıl Kocaeli Kongre Merkezi’nde kitapseverlere kapılarını açacak.

14-22 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA

Hazırlıkların tam gaz devam ettiği Kitap Fuarı’nda, çadırlar kuruldu. Stant, ziyaretçi ve konuşmacı sayısı açısından Türkiye’nin büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın açılışına sayılı günler kaldı. 14-22 Mayıs tarihlerinde kitapseverleri ağırlayacak.

EN SON 2 YIL ÖNCE YAPILDI

En son 2019 Mayıs ayında yapılan Kitap Fuarı bu yıl 12. kez kapılarını açacak. 14-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı daha önce düzenlendiği yer olan Uluslararası Fuar Merkezi’nin tadilatta olması sebebiyle Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

ÖNEMLİ İSİMLER GELİYOR

Bu yıl teması “Şiir” olan Kocaeli Kitap fuarına yine birbirinden değerli isimler katılacak. İlber Ortaylı, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Gazeteci Nedim Şener, Emre Sefa Gürkan, Ahmet Ümit, Yavuz Dizdar, Uğur Batı, Sinan Canan, Ömür Akkor, Yılmaz Vural, Erhan Afyoncu, Sinan Yağmur gibi pek çok sevilen ismi konuk olacağı kitap fuarına büyük katılım bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.