“Tiyatro Roza olarak yeni dönemde iddialıyız”

KÜLTÜR-SANAT

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Şahin Medyayı ziyaret etti. Mavi Marmara Gazetesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Gündoğdu yeni çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Yeni döneme hazır olduklarını belirten başarılı tiyatrocu Bayram Gündoğdu, “İki yeni oyunumuz olacak, dopdolu bir dönem bizleri bekliyor, inşallah güzel bir sezon olacak” dedi.

“İKİ YENİ OYUNUMUZ OLACAK”

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, Şahin Medyaya konuk olarak her gün okur karşısına çıkan Mavi Marmara Gazetesine hayırlı olsun dedi. Başarılı tiyatrocu Gündoğdu, “Oyunlarımızla yine tiyatro severlerin karşısında olmak için heyecanlıyız. İki yeni oyunumuz olacak bu sezon, tabi diğer oyunlarımız da sahne alacak. Heyecanımız yüksek, güzel bir sezon hedefliyoruz, izleyici karşısına gelecek ay çıkmış olacağız, çok çalıştık, çok emek verdik” dedi.

“15 SENEDİR SAHNELERDEYİZ”

Gebze’de tiyatronun çok geliştiğini belirten Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu “Şimdi imkânlar çok gelişti, güzel salonlarımız var, emekleri olanlara teşekkür ederim. Belediyeler tiyatroya değer veriyor. Salonlarımız çok güzel, izleyicilerimiz oyun seçmekte zorlanıyor dersem abartmış olmam. Gebze’de bir tiyatro kültürü fazlasıyla var. Bizler de 15 senedir bu kentte tiyatro yapıyoruz, işimizi seviyoruz, daha güzel işlere imza atmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.