Şanbaz: Bu işi gençler bitirecek

MAGAZİN

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, Türk gençliğinin son yıllarda ümidini yitirdiğini ifade ederken, “Bizler onlara yeniden ümidi vaat ediyoruz. Bu işi gençler bitirecek” dedi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, SKM programları çerçevesinde ilçe ilçe gezmeye, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Şanbaz Yıldız’ın son durağı Gebze olurken, özellikle gençlerin İYİ Parti’ye ilgisi büyük oldu.

GİTMEK İSTİYORLAR

Onlarca gençle bir araya gelen, gençlerin sorunlarını dinleyen Yıldız, “Türk gençliği son yıllarda ümitsiz. yapılan araştırmalara göre gençlerin yüzde 73’ü yurtdışında yaşamak istiyor. Bu durum bizi üzüyor. Bizler gençlerin Türkiye’de, kendi vatanlarında geleceğe ümitle bakmalarını istiyoruz. Gençlere bunu vaat ediyoruz” dedi.

ÖNCELİK GENÇLER

Tüm siyasi partilerin kulağını gençlere vermesi gerektiğini ifade eden Yıldız, “Biz İYİ Parti olarak gençlere dönük projeler üretiyoruz. Gençleri yönetimin en güçlü parçası haline getirmek istiyoruz. Ülkenin yaş ortalaması 30’ken Türkiye’nin geleceğini belirleyenlerin de gençler olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TALEPLERİ VAR

Gençlerin özgürlük ve refahı arzu ettiğini ifade eden Yıldız, “Bir yandan baskıyla sesi kısılan toplum, diğer yandan ekonomik sıkıntılar gençlerin öncelikli problemleri. Gençler özgürlük istiyor, gençler güçlü bir ekonomi istiyor. Bu yüzden konuştuğumuz gençler, bu işi biz bitireceğiz diyor. Biz de inanıyoruz. Bu işi gençler bitirecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.