Acur adaylığını açıkladı Ankara'ya gitti

Politika

İYİ Parti İl kongresinin 15 Ocak Pazar günü yapılması kararlaştırıldı. 12 ilçe kongresinin tamamlanmasının ardından sıra il başkanlığı seçimlerine geldi.

İYİ Parti’de il başkan adaylığı konuşulan Nusret Acur’un il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile yaptığı görüşmelerin ardından İl başkan adaylığını açıklaması siyaset arenasında büyük ilgi gördü.

Acur 15 Ocak Pazar günü yapılacak il kongresinde büyük bir olasılıkla tek aday olarak seçimlere katılacak. Nusret Acur adaylık kararını açıkladıktan sonra dün sabah saatlerinde Ankara’ya gitti. İYİ Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Meral Akşener ve parti büyükleri ile görüşen Acun şu açıklamayı yaptı:

“Kıymetli İlçe Başkanlarımızın Öneri ve Destekleri Doğrultusunda; Partimizin Yetkili Organlarıyla Yaptığım Görüşmeler, Kanaat Önderlerimiz ve Arkadaşlarımızla Yaptığım İstişareler Sonucunda, Yapılacak Olan 3. Olağan İl Kongremizde Kocaeli İl Başkanlığına Aday Olmaya Karar Vermiş Bulunmaktayım. Parti Camiamıza ve Kamuoyuna Saygılarımla.

Görelim Mevla’m Neyler; Neylerse Güzel Eyler.”

GENEL BAŞKAN GELEBİLİR

Kocaeli’nin siyaset sahnesine çıkarttığı Genel Başkan olan Meral Akşener’in programı uygun olması halinde 15 Ocak Pazar günü yapılacak kongreye katılabileceği bu konuda görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Programın kısa bir süre sonra belli olacağı da kaydediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.