DEVA’lı kadınlar Eskihisar’da buluştu

Politika

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), kadın gönülleri buluşması Eskihisar Kahve Deryasında gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Adem Koç, İlçe Başkanı Kemal Memiş, Kadın Çalışmaları Başkanı Yasemin Ateş, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

“BİR ARADA OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Düzenlenen programda konuşma yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Kadına olan baskı ve şiddetin her geçen gün yüreğimizi yaraladığı şu günlerde hepimizin birlikte olmaya, bir arada olmaya, baskıya ve şiddete dur demek için ortak hareket etmeye ihtiyacımız var. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise “Sizlerden ricam DEVA Partisini her yerde anlatın. Birbirimize anlatmaya çok ihtiyacımız var. Hep beraber güzel günler görmeye ihtiyacımız var. Çabamız ve mücadelemiz sürecek” şeklinde konuştu.

“İYİ Kİ PARTİMİZİ KURDUK”

Son olarak söz alan Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu ise “Eskihisar benim yabancı olmadığım küçükken çok sık geldiğim bir yer. Benim için güzel bir atmosfer oldu. Buradaki kalabalığı görmek beni sevindirdi. DEVA Partisini iyi ki kurduk, ülkenin çok ihtiyacı vardı. Genel Başkanımızın dediği gibi bu zor günler geçecek. Ülkede güven sorunu var. Hepsi aşılacak merak etmeyin. Her sabah yeni bir zamla yeni bir zam haberiyle uyanıyoruz. İnsanlar her geçen gün alım sıkıntısıyla mücadele ediyor. Bizler bunları aşmak için yola çıktık, yolda yürümeye devam ediyoruz. Kadınlarımızın olan azmi ve mücadelesi beni umutlu kılıyor. Çok teşekkür ederim, çalışmaya devam edecek, ülkemize yeniden güneş açtıracağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.