Görev yaptığı Beylikbağı'nda büyük ilgi gördü

Politika

Prof. Dr. Kesemenli, dernek başkanı Hatem Soysal ile görüştü, değerlendirmelerde bulundu.

Bölgemizin önemli omuz ve kalça cerrahı, Kocaeli Üniversitesi eski öğretim görevlisi ve eski Ortapedi bölüm başkanı CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Cumhur Cevdet Kesemenli, merkezi Gebze Beylikbağında bulunan Kocaeli Giresunlular Dernekler Topluluğu Derneğini ziyaret etti Prof.Dr. Kesemenli, dernek başkanı Hatem Soysal ile görüştü, değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN HATEM SOYSAL’I ZİYARET ETTİ

Kocaeli’de yaşayan Giresunlu Dernekler Topluluğu Derneği başkanı Hatem Soysal ve dernek yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Gebze'nin en büyük mahallelerinden Beylikbağında bulunan dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette bir süre karşılıklı görüşen CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof.Dr.Cumhur Cevdet Kesemenli Başkan Soysal ile seçim çalışmaları, ülke ve bölge sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

“BEYLİKBAĞININ BENDE YERİ AYRIDIR”

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Prof.Dr.Cumhur Cevdet Kesemenli, merkezi Gebze Beylikbağı Mahallesinde bulunan Kocaeli Giresunlular Dernekler Topluluğu Derneğinde yaptığı konuşmada, “Beni bu akşam burada misafir ettiği için huzurunuzda Hatem Soysal Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, göreve başladığım yıllarda Beylikbağı Sağlık Ocağında görev yaptım o yıllarda burada aile dostları edindim, burada yaşadım suyunuzu içtim. Görevim gereği birçok il ve bölgede çalıştım fakat buranın bende çok önemi ve hatıraları var, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bir yola çıktım desteğinize ihtiyacım var” dedi

SOYSAL, “CUMUR HOCANIN BİZE EMEĞİ ÇOKTUR”

Başkan Soysal,yönetim kurulu ve dernek üyelerinin katılımıyla dernekler toplantı salonunda yaptığı konuşmada, “ Bölgemizin önemli ve bizim içinde ayrı bir yeri olan Prof. Dr. Cumhur hocamızı ne zaman arasak, gecenin saat kaçı olursa olsun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde kabul etmiş, hatta hastanenin kapılarını sonuna kadar açmış, bir hastamızı gönderdiğimizde gereğini fazlasıyla yerine getirmiş önemi bizde sayamayacağımız katkılarıyla dolu bir abimiz, kardeşimizi bizde bu gün burada ağırlamaktan onur duyuyor derneklerimiz ve üyelerimiz adına başarılar diliyoruz” dedi.

GİRESUNLULAR KESEMENLİYLE GEÇMİŞİ YAD ETTİLER

Daha önce Gebze Beylikbağı Sağlık Ocağında görev yapan adeta Giresunluların içinde yetişen Dr. Kesemenli’yi bu sefer karşılarında Milletvekili aday adayı olarak gören Karadeniz halkının yoğun yaşadığı Feniş arkasında bulunan Giresunlu Dernekler Topluluğu Derneği Başkanı ve bölgenin ileri gelenlerinden Hatem Soysal ve yönetim kurulunun misafiri olunca geçmişi yad etmeden geçemediler. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette destek isteyen Dr.Kesemenliyi unutmadıklarını söyleyerek başarı dileklerinde bulundular.

Haber Merkezi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.