Hüseyin Baş: Asgari ücret en az 10 bin TL olmalı

Politika

Mevcut başkan Muharrem Can’ın tek aday olduğu kongreye Genel Başkan Hüseyin Baş da katıldı.

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi MÜSİAD Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 4 dönemdir İl Başkanlığını yapan Muharrem Can’ın tek aday olduğu kongreye Genel Başkan Hüseyin Baş da katıldı. 160 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre sonrasında 14 kişilik yönetim kurulu, 3 kişilik il disiplin kurulu üyesi ve 30 kişilik il delegesi seçildi. Kongrenin divan başkanlığını Abdullah Erdem üstlenirken katip üyeliklerini ise Semih Üstüner ve Demet Peker gerçekleştirdi.

Katılım çok yüksek oldu

Kongreye Genel Başkan Yardımcıları Harun Kayacı, Sabri Terzi, Ruhi Sarı, Ender Karabulut, Emre Polat, Seçil Mumcuoğlu, Emre Vona, İbrahim Berk, Zeki Garaçoğlu, Ahmet hamdi Kepekçi, İbrahim Yıldız, Ali Garaçoğlu, Lütfullah Önder, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ve Yardımcıları Gizem Arslan, Sabriye Çalışkan, İKM Başkanı Murat Öztürk, Gelecek Partisi Yöneticileri Kağan Demirci ve Yunus Küçükpolat, DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Alptekin Cevherli, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç ve Nurullah Özer, ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı ve partililer katılım gösterdi.

Kongremiz hayırlara vesile olsun

Kongrenin ilk konuşmasını İl Başkanı Muharrem Can yaptı. Can konuşmasında, “Bu yola çıkarken genel başkanımız bugünkü geleceğimiz günleri yıllardan beri ortaya koydu. Bu uğurda da 30-40 yılını harcadı rahmetli genel başkanımız. Bugünlerin önüne geçmek için Atatürk’ün bıraktığı yerden bu milleti için bütün gayretini ortaya koydu. Bu coşkulu programımız inşallah işin sonunda hayırlı olur. Yarınlarda Mustafa Kemal’in sizlere ölmeyi emrediyorum diyen ruh bu salonda. Projelerimiz hazır. Genç genel Başkanımız ile birlikte kainat Türk devleti kurulacak” ifadelerini kullandı.

Geçmişimize sarılıp Türk olmamız lazım

Kongrede son olarak Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı, Merhum Haydar Baş’ın oğlu Hüseyin Baş’ın konuşma gerçekleştirdi. İş Aş Hüseyin Baş sloganı ile kürsüye çıkan Hüseyin Baş konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türk milleti üzerinden oynanan bir oyun var. Bu oyun Türk Milleti Türklük ve Müslümanlık çatısı altında birleşmesin ki onları yok edelim oyunu. Türk milleti her zaman İslam’ın ve Türklüğün koruyucusu olmuş, aynı zamanda sömürünün karşısında olmuş bir millet. Görüyoruz ki son 20 yılımızda işte bu Türklük politikamızın uzağına itilmek istenen bir politika ile karşı karşıyayız. Geçmişimize sarılıp Türk olmamız lazım” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.