Mehmet Aras Milletvekilliği adaylığından vazgeçti!

Politika

Yeniden Refah Partisi Kocaeli 3.sıra milletvekili adayı olan Genel Başkan Danışmanı ve MKYK üyesi Mehmet Aras adaylıktan çekildiğini duyurdu. Aras'ın yerine Levent Gödek geldi.

TEPKİ OLDUĞUNU GÖRDÜM

Yeniden Refah Partisi’nde son dakika gelişmesi yaşandı. Genel Başkan Danışmanı ve MKYK Üyesi olan Mehmet Aras sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile milletvekili adaylığından çekildiğini açıkladı. Aras paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Bilindiği üzere partim tarafımdan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Kocaeli’ den aday gösterildim. İlk seçim çalışmasını yapmak üzere il SKM başkanlığı tarafından Kandıra ilçemizde görevlendirildim. Gittiğim bölgede Kandıra halkının tamamının Kandıra bölgesinden vekil adayı gösterilmemesine tepkili olduğunu gördüm. Halen Kandıra ilçemizin ilçe başkanlığı görevini yürüten Levent Gödek kardeşime Kandıra halkının nasıl sahip çıktığını müşahede ettim.

LEVENT GÖDEK ADINA ÇEKİLİYORUM

Dün il başkanlığında yaptığımız toplantıda ilçe başkanlarımızın da Levent Gödek’e nasıl sahip çıktığına şahit oldum. Kocaeli Manav Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından temsilde adalet başlığı ile kamuoyuna duyurulan bildiriyi tüm Kocaeli halkı gibi bende okudum. Kandıra halkının çağrısına cevap veriyorum. Eğer Kandıralıları mecliste birisi temsil edebilecekse bunu yapabilecek en iyi kişinin Levent Gödek olduğunu düşünüyorum. 75 yaşına ulaşmış birisi olarak, hem Kocaeli halkını oluşturan her kesimin çağrısına yanıt vermek adına hem de gençlere siyasette yer açmak adına şahsıma verilen 3. Sıra milletvekili adaylığından Levent Gödek adına çekiliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Aras Yeniden Refah Partisi İl başkanı olarak görev yaparken aday adayı olmak için görevinden istifa etmiş, YRP’nin Cumhur ittifakına katılma sürecinde konuyu tepki göstermiş, “Elbette ittifak yapılmasını isteyen arkadaşlarımız da var ama onların sayısı azınlıkta kaldı. Her şeye rağmen Genel Başkan, 'ittifak yapıyoruz 'derse partide biraz da olsa kırılma dökülme olabilir" diye konuşmuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.